В'язані шапки дуже незвичайні

Йде зима в'язані шапки в яку популярні дуже незвичайні і в той же час жіночні. Ця дуже витончена і елегантна шапка в'яжеться спицями та гачком спицями ми робимо пухнастий верх шапки, а гачком в'яжемо тулію, обв'язуємо для краси по низу і окремо в'яжемо декор в'юнки. В'язана зимова шапочка вийде дуже тепла, але в той же час прикрасить будь-яку її власницю.

Вам потрібно 150 г пряжі рожевого кольору (250 м/100г), спиці 4, гачок 3 Детальніше, як в'язати візерунок хутро з витягнутих петель читайте     В'юнки в'яжуться так зв'яжіть ланцюжок гачком з повітряних петель. Потім пров'яжіть ряд стовпчиками з накидом, вив'язуючи з кожної петлі два стовпчики з накидом. Якщо вам хочеться зробити в'юнок товстеньким, то можете зв'язати ще ряд за таким же принципом. Наберіть розраховану кількість петель на спиці.

Вам потрібно зв'язати хутряну частина шапки. Візерунком хутро в'яжіть без убавленій 4 сантиметри, потім почніть зменшувати. Зменшуйте пров'язуючи кожну 8 і 9 петлі разом, в наступному ряду петлі над ними, так щоб убавленіе йшло клинами.     Верхні 6 петель стягніть ниткою.

Зшийте шов. Тепер зв'яжіть тулію гачком стовпчиками без накиду, вив'язані петлі по краю хутряного кола. Низ тулії обв'яжіть арками з трьох повітряних петель.     Окремо зв'яжіть і пришити в'юнки. За матеріалами vyazanie-shapok.net

накид, шапка, гачок, накидом