В'язана тепла шапка

Хочемо звернути вашу увагу на в'язану теплу шапку, з візерунком звивистій змійкою. В'язана тепла шапка шапкаКоли минулої зими, в січні цього року, настали сильні заморозки, наші звичні головні убори просто не вберегли нас від замерзання. Довелося на прохання рідних і друзів в'язати самостійно тепліші головні убори. Після огляду деяких ниток і варіантів узорів, я вирішила, що подвійна в'язка більш підходяща.

Така шапка буде просто знахідка для нього, в ній не тільки затишно, а й практично, її можна носити і на виворіт.  Коли я запитала свого сина який він хоче візерунок, при цьому запропонувала йому сніжинку, на що він відповів, що хоче більш чоловічий варіант узору ....  MC: 1 моток Деббі Блісс Donegal люкс Твід, колір 36008 (зелений твід)  CC: 1 моток Луп D Луп Мосс по Тева Дарем, колір 8 (чорний)

Датчик: 1 "= 3,5 стібків  Малий: Встановлюється глави 19 "-20"; налаштувати шаблон, необхідно (на фото)  Великі: Встановлюється глави 21 "-23"; налаштувати шаблон, необхідно  24 "Циркуляр голок, розміром 7 або розмір 7 подвійних голок точки        Сайт Пан-Ас, сайт саморобок - на сайті є все, що можна зробити своїми руками: вироби, саморобки, прикраси, дитячі вироби.

Зроби їх сам, своїми руками і отримай від цього справжнє задоволення. За матеріалами www.pan-as.ru

Схожі записи:
  1. Як зв'язати пінетки гачком?
  2. Накид

візерунок, шапка, в'язання