В'язані шапки спицями

Немає кращого способу урізноманітнити гардероб, ніж підібрати кілька нових головних уборів до своєї старої одязі. А ще краще - створити їх своїми руками. Якщо ви вмієте поводитися з гачком або зі спицями, і  в'язання шапок для вас не проблема, можна, наприклад, освіжити набридлі демісезонне пальто витонченої вовняної береткі. Або прикрасити будь річний наряд капелюшком або панамкою з легкої бавовняної пряжі.

Відповідний фасон ви можете підібрати в розділі «В'язання шапок" нашого сайту, де ми зібрали і розмістили на кількох сторінках велику колекцію моделей головних уборів.  У ній ви знайдете нарядні та практичні шапочки для дітей, чоловічі шапки і самі різні жіночі моделі: від пухового капора до декількох видів капелюхів.  Є також багато цікавих  в'язаних комплектів з шарфами, рукавицями, рукавицями і навіть з сумочкою.

Щоб в'язання шапок за наданими нами зразкам було максимально зручним, кожну модель ми забезпечили зрозумілою схемою і докладним, детальним описом її виконання. З ними навіть для новачків  в'язання беретів, рукавиць, шалей  буде зовсім нескладним і захоплюючим заняттям.  А  в'язання шарфів сміливих і оригінальних фасонів з нашої колекції, можливо, зацікавить своєю простотою і ніколи не брали в руки спиці або гачок жінок. За матеріалами www.uzelok.ru

Схожі записи:
  1. в'язання пінеток, візерунок

в'язання шапок, в'язаний берет, шапка, берет