Шапочка з вушками

Шапочка з вушками накидТака шапочка в'яжеться точно по окружності голови, висотою від верхівки до чола, потилиці і вух. У такій шапочці Взимку буде затишно літнім людям. Для міжсезоння ж можна пов'язати шапочку більш кокетливого фасону панчішних в'язанням або легким ажуром. Для в'язання спицями шапочки з вушками. Починайте в'язати з вушок, набравши на спиці 3 петлі. Потім у кожному особовому ряду додавайте з обох боків по 2 петлі. Виворітні ряди пров'язуйте без надбавок.

Так в'яжіть, поки ширина вушка не буде дорівнює 14 петлям. Так само зв'яжіть другий вушко. Затій обидва вушка з'єднайте повітряними петлями, набираючи необхідну кількість петель на потиличну і лобову частини. Петлі разом з вушками з'єднайте вкруговую і в'яжіть 10-12 см, після чого всі петлі розділіть на 8-10 частин і в кінці кожної частини зменшуйте по 1 петлі в кожному особовому ряду. Решта 16-20 петель зберіть на голку і туго затягніть з виворітного боку.

Край шапочки обв'яжіть гачком одним рядом стовпчиків без накиду або мереживом. Такі шапочки можна прикрасити плетеними шнурами у вигляді бантиків, або великими, можна зв'язати і два довгих вуха, як у шарфа. Спеціально для Вас, P. В'яжіть із задоволенням. За матеріалами hobby-rukodelie.ru

Схожі записи:
  1. в'язаний купальник
  2. В'язані пінетки - це перше взуття малюка

петля, в'язання спицями, накид, для в'язання, накидом, спиця