Як зв'язати пінетки гачком?

Ви чекаєте малюка і вже задумалися про дитячий посаг? Неодмінно хочете самі зв'язати щось для свого майбутнього малюка? Чи хтось з Ваших подруг чекає поповнення сімейства і Ви вже замислюєтеся про подарунок? Пінетки - дуже милий предмет одягу для новонародженого.

В'язання пінеток не займе багато часу, але принесе багато приємних миттєвостей, адже пінетки, повзунки і сорочечки є приємними символами майбутнього малюка.     Як зв'язати пінетки гачком? Для в'язання дитячих пінеток підійде вовняна пряжа, бавовняна і акрилова. На вовняну пряжу може бути алергія і в такому випадку для в'язання теплих пінеток краще використовувати дитячий акрил.

Для в'язання цих пінеток я використовувала сумішеві пряжу: 50/50 бавовна і акрил. Пряжа: Гачок: 2,5     Види петель: повітряна петля, стовпчик з одним накидом, стовпчик без накиду, з'єднувальний стовпчик, 2 стовпчики з накидом, пров'язати разом. Для самих маленьких (0-3 місяці) довжина стопи 9 см. Опис роботи:! В'язання в 2 нитки.

Починають в'язання з підошви. Для цього необхідно набрати ланцюжок з 13-ти повітряних петель і 3 повітряні петлі підйому. Потім на 5-ій від початку петлі ланцюжка зв'язати стовпчик з накидом. 1 ряд: на крайніх петлях ланцюжка (мисок і п'ята) зв'язати по 5 стовпчиків з накидом.

2 ряд: в кожну з 5-ти крайніх петель (мисок і п'ята) зв'язати по 2 стовпчики з накидом.     3 ряд: в кожну з 8-ми крайніх петель (мисок і п'ята) зв'язати по 2 стовпчики з накидом. Важливо: підошву в'язати не по спіралі! Кожен ряд закінчувати сполучної петлею, а наступний ряд починати 3-ма повітряними петлями підйому.

Наступний ряд перехідний від підошви до бортика - переводить в'язання з горизонтальної площини у вертикальну і зміцнює периметр підошви.     Провязать 1 ряд стовпчиками без накиду і додатків, роблячи захоплення не за петлю підстави, а обвиваючи стовпчик попереднього ряду (гачок вводиться з вивороту справа наліво, обвиваючи стовпчик попереднього ряду, підхоплюється нитку і витягується на виворіт, пров'язується стовпчиком без накиду).

Далі два ряди стовпчиком з одним накидом без додавання петель. Як зв'язати пінетки гачком? для в'язанняСкладаємо пінетки уздовж навпіл і знаходимо центр миска. Вліво і вправо від центру миска відкладаємо по 15 петель і відзначаємо ниточкою. 1 ряд: 3 повітряні петлі підйому, 4 стовпчики з накидом, 10 разів по 2 стовпчики з накидом провязать разом, 5 стовпчиків з накидом. Робити захоплення за задню стінку петлі.     Розгорнути в'язання.

2 ряд: 3 повітряні петлі підйому, 4 стовпчики з накидом, 5 разів по 2 стовпчики з накидом провязать разом, 5 стовпчиків з накидом. Розгорнути в'язання. 3 ряд: 3 повітряні петлі підйому, 4 стовпчики з накидом, 5 стовпчиків з накидом провязать разом (з однією вершиною), 5 стовпчиків з накидом. Скласти ліву і праву частину миска і по вивороту 5 крайніх петель, що залишилися не закритими, провязать разом сполучними стовпчиками.

Протягуємо ниточку по вивороту і починаємо в'язання верху пінетки від середини миска.     3 повітряні петлі підйому і далі по колу стовпчиками з накидом. При переході від миска до бічної частини пінетки в'яжемо 2 стовпчики з накидом разом (з однією вершиною). Як зв'язати пінетки гачком? для в'язанняЗакриваємо ряд сполучної петлею. Розгорнути в'язання і продовжити за схемою. Обв'язати підошву і мисок пінетки по периметру білої пряжею: * 3 повітряні петлі, 2 з'єднувальні петлі *.

Зв'язати квітка для прикраси миска пінетки. Скласти кільце з нитки. 1 ряд: в середину кільця провязать 6 стовпчиків без накиду. Стягнути кільце, потягнувши за неробочий кінець нитки. Далі в'язати по спіралі. 2 ряд: у кожен стовпчик провязать по 2 стовпчики без накиду. 3 ряд: * 8 повітряних петель, сполучна петля "захоплення за передню стінку кола 4 ряд: білої пряжею * 10 повітряних петель, сполучна петля * захват за задню стінку кола.

Пришити квітка до середини миска пінетки.     Білій пряжею зв'язати шнурок для зав'язування пінетки з 100-110 повітряних петель. Вкласти в пінетки і зав'язати бантиком. Для декорування пінеток можна використовувати мережива, атласні стрічки, квіти з атласних стрічок, тасьми, в'язані квіти і т.д.

Рекомендації щодо вибору пряжі для в'язання пінеток можна прочитати тут: Пінетки гачком "Фіалка" Пінетки спицями "Кеди" Пінетки спицями " ; Мій квіточка "Увага! Якщо Вам сподобалася наша модель пінеток і Ви по її опису зв'язали для себе, а тепер хочете показати свою роботу - надсилайте фотографію пінеток за адресою verenea-master@mail.ru. Ми розмістимо фотографію Вашої роботи під описом цієї моделі.

Від Вас бажано коротку інформацію - як Вас звати (ім'я або нік), з якого міста, які матеріали використовували і як просувалася робота (легко чи були складності), побажання і пропозиції. Чекаємо Ваших робіт! Ваші роботи Любов Свердловська обл. "Очікуємо хлопчика. Зв'язала пінетки за описом "Ніжна хризантема".

Була використана пряжа baby, 100% акрил. В'язала в 2 нитки як в описі, вийшли більші за розміром, 12см. Це моя перша робота гачком. Головне щоб було докладний опис.

Вийшло просто чудово. "Олена м.Білгород. "Зв'язала пінетки на вашу опису, використовувала пряжу" Пехорка "серія - дитячий бавовна, 100% бавовна. Спасибі за дуже докладний опис, в'язалося дуже легко і швидко! Пінетки подарую своїй подрузі в якої скоро народиться дівчинка! "Ніна м. Іжевськ. опису. Крючек 3, нитки 100% акрил Baby. За матеріалами www.korolevstvo-masterov.ru

пінетки, квітка, в'язання пінеток, пінетки спицями, для в'язання