В'язати пінетки одне задоволення

Народження дитини - одне з найважливіших подій в житті жінки. З ним пов'язані і мрії, і надії. Тому хочеться, щоб з перших днів життя у нього (або неї) все було тільки найкраще! Одна з низки безлічі проблем першого взування для малюка - вирішується просто.

В'язати пінетки - одне задоволення! Робота швидка і дуже цікава: хочеться без кінця експериментувати з кольором, візерунками і оформленням, використовуючи вишивку, шнури, мережива і т.п. Підберіть невеликі різнокольорові залишки м'яких чистошерстяної пряжі середньої товщини або спеціальною змішаною, призначеної для ново-народжених, і за роботу. На відміну від шкарпеток пінетки в'яжуть за спрощеною схемою.

Це обумовлено їх маленьким розміром. В даному випадку краще покладатися не на точність розрахунків, а на часті прімеркн. Наберіть на спиці 33 петлі (16 см), що відповідає міркою обсягу ноги у щиколотки, і пров'яжіть наметове візерунком 14 рядів (3 см). Потім перейдіть на панчішне в'язання і зв'яжіть ще 4-6 рядів.

Тепер розділіть в'язання на три рівні частини. Якщо є залишок, додайте його до середньої частини. В особовому ряду пров'яжіть перші 11 петель (права бічна частина), потім 11 петель середній частині. В'язання поверніть виворітного стороною і пров'яжіть петлі середньої частини. Для зручності в роботі петлі правої і лівої бічних частин зніміть на шпильки. Роботу поверніть лицьовою стороною.

Починаючи з наступного ряду, в роботі тільки петлі середньої частини. Довжина деталі - відстань oт щиколотки до мізинця (приблизно 5 см). Вив'язування "язичка" закінчите виворітні поруч. По лицьовій стороні і в напрямку від центру до петель правій бічній частини з кромок петель "язичка" наберіть з кожної кромочной по одній петлі.

В'язання поверніть виворітного стороною і пров'яжіть петлі правої бічної частини, попередньо перезняв їх з шпильок на спицю. Наступний осіб. ряд пров'яжіть в такій послідовності: - петлі правої бік. частини; - петлі, набрані з кромок "язичка"; - петлі, з кромок "язичка"; - завершуємо ряд, пров'язуючи петлі лівої бік. частини, попередньо перезняв їх з шпильки на спицю. У роботі всі петлі.

Перейдіть на наметове візерунок і пров'яжіть 6-8 рядів. У кожному з наступних чотирьох осіб. рядів зменшуйте по чотири петлиці однієї спочатку і кінці ряду і дві петлі на "язичку". Якщо кількість петель середовищ. частини непарне, то пров'язуйте центральну і сусідні з нею дві петлі разом. Якщо парне, то в центрі двічі пров'яжіть дві петлі разом. Роботу закінчите виворітні поруч, дов'язати його до середини. Потім нитку обірвіть.

Відкриті петлі зшийте в напрямку від центру трикотажним швом «петля в петлю". Частину полотна зшийте вертикальним швом. Аналогічно виконати другу пінетки. За матеріалами vse-sama.ru

Схожі записи:
  1. гачок

схема, плаття, пінетки, візерунок