Спосіб в'язання пінеток спицями

Спосіб в'язання пінеток спицями накид

Спосіб в'язання пінеток спицями, який використовую, мені дуже-дуже подобається, тому що на мій погляд він самий простий і швидкий (треба виконати всього 1 шов для збірки). Взагалі, опис пінеток мені дала колись моя мама, але я його трохи змінила і стала в'язати по-своєму. Отже, для пінеток потрібно трохи пряжі вовняної, напіввовняної або акрилової (у мене акрилова меланжева, 350м-100г), спиці № 3 та № 2.

Вяжем на 2 спицях (я користувалася круговими aidi як звичайними). Набираємо 35 петель (33 +2 кромочні). 1 ряд: пров'язуємо лицьовими. Крайколичкувальні петлі: перший знімаємо, останню - пров'язуємо лицьовій.

2 ряд: крайкова, накид, 15 петель лицьовими, накид, 3 петлі лицьовими, накид, 15 петель лицьовими, накид, крайкова. (= 39 петель) 3 ряд: всі петлі - лицьові (кромочні - як завжди). 4 ряд: крайкова, накид, 16 петель лицьовими, накид, 5 петель лицьовими, накид, 16 петель лицьовими, накид, крайкова. (= 43 петлі) 5 ряд: все петлі - лицьові.

6Спосіб в'язання пінеток спицями в'язання пінеток ряд: крайкова, накид, 17 петель лицьовими, накид, 7петель лицьовими, накид, 17 петель особовими, накид, крайкова. (= 47 петель) 7 ряд: всі петлі - лицьові. 8 ряд: крайкова, накид, 18 петель лицьовими, накид, 9 петель лицьовими, накид, 18 петель лицьовими, накид, крайкова. (= 51 петля) 9 ряд: крайкова, 25 петель лицьових, накид, 26 петель особових. Отримали 52 петлі. І таким чином, вивязивают як би клин для заокруглення. 10-20ряд - лицьові петлі (кромочні - як завжди).

Розділити всі петлі на 3 частини: 10 петель по середині і по 21 петлі з обох сторін (разом з кромочной). 21 ряд - крайкова, 20 петель лицьовими, 9 петель лицьовими, 2 петлі разом лицьовою, в'язання повернути. 22ряд - 1 петлю зняти за задню стінку, 8 петель виворітними, 2 петлі разом виворітної, в'язання повернути. 23ряд - 1 петлю зняти за передню стінку, 8 петель лицьовими, 2 петлі разом лицьовою, в'язання повернути.

Спосіб в'язання пінеток спицями накидом24 ряд ​​- 1 петлю зняти за задню стінку, 8 петель виворітними, 2 петлі разом виворітної, в'язання повернути. 25-36 ряди - чергувати 23 і 24 ряди. 37ряд - 1петлю зняти за передню стінку, 9 петель особових, 12 петель лицьових, кромочна (= 36 петель). 38 ряд - всі петлі лицьові (кромочні як завжди). 39-58 ряд - провязать гумкою 1 * 1 (чергувати 1 лицьова, 1 виворітну) і закрити петлі. Пінетки зшити (з'єднати швом ступню, п'яту і задню частину щиколотки).

Резиночку відігнути. У мене вийшли пінетки на маленьку ніжку (довжиною 9 см). Якщо вам треба розмір побільше, можна взяти пряжу товстіший, або набрати більшу кількість петель ... А визначитися з зразковими розмірами, думаю, допоможе ось ця табличка: оригінальний майстер-класу Ви можете знайти. За матеріалами www.vsehobby.ruСпосіб в'язання пінеток спицями накид

Схожі записи:
  1. купальник

в'язання пінеток, накид, пінетки, накидом