В'язання пінеток спицями

Вяжем спицями для дітей до 1 року пінетки. В'язати пінетки спицями просто і легкий, навіть для початківців. Цей спосіб в'язання пінеток спицями самий легенів і докладно описаний по кроках. Так що, любі матусі і початківці умільці, цей варіант в'язання пінеток двома (2) спицями самий відповідний. В'язання пінеток спицями в'язання пінетокДля в'язання спицями пінеток. І так, для в'язання пінеток нам потрібно: - два (2) кольору будь пряжі, в даному випадку рожева й фіолетова, - звичайні спиці.

1) Набираємо на спицях 22 петлі рожевої пряжею (приблизно вийде 9 см шириною) і в'яжемо 62 рядів (приблизно 14 см) хусткової в'язкої (якщо бажаєте можете в'язати панчішної в'язкою). 2) Потім закриваємо 8 петель, прив'язуємо нитка фіолетового кольору і в'яжемо: 63 ряд лицьові петлі, 64 ряд ​​виворітні петлі, 65 ряд лицьові петлі, 66 ряд виворітні петлі. 67 ряд лицьові петлі,     68 ряд лицьові петлі, 69 ряд виворітні петлі, 70 ряд лицьові петлі.

4) Таким чином чергуємо по 4 ряди різними кольорами, маємо отримати фіолетових смужок 8, а рожевих 7 смужок. 5) Зшиваємо останній і перший ряд. 7) Вивертаємо на ліву сторону пінетки і збираємо на нитку смугасту частина з двох сторін від точки 2 до точки 2. Вийшов носок.     Зашиваємо по прямій від точки 2 до точки 3 (приблизно 3-4 см). А решту також збираємо (від точки 3 до точки 3) на нитку і затягуємо вийшла п'ята.

8) Так само виконуємо в'язання другого пінетки. Ось і готові пінетки! Такі пінетки можна обв'язати гачком, зробити шнурок і помпон.     В'яжіть із задоволенням, За матеріалами hobby-rukodelie.ru

Схожі записи:
  1. шапка
  2. накид

пінетки, пінетки спицями, в'язання пінеток, в'язання спицями, для в'язання