Дитячі пінетки спицями

Скільки дитині потрібно пінеток? Однієї пари не вистачить, це однозначно, дві теж. У нас було пар п'ять, напевно. Одні записав, на інші вилив воду або суп, наступив на мокрий підлогу і т.д. Тому я пропоную нав'язати дитині багато пінеток спицями! Адже мамі вишивати в радість і малюк не заперечує йому тепло і затишно.     Пам'ятайте, Pкак нас вчили ще в школі в'язати спицями?

А ми верне носа і говорили, що в житті це ваше в'язання нам не знадобиться, ми будь-яку річ зможемо собі купити в магазині. А вчителі терпляче продовжували нас вчити в'язати і ненав'язливо підсовували журнали на кшталт Вяжем спицями.

Пригадую, як на уроках праці ми починали в'язати спицями найпростіші моделі, наприклад, в'язали простенькі шарфи, потім шкарпетки і тапочки і навіть расмматрівалі схеми в'язання пінеток дівчата, у яких були молодші брати і сестри, в'язали для них дитячі пінетки спицями або гачком.     Але щось я відволіклася У статті «?" Я вже розповідала як зв'язати красиву взуття для наших малюків, а сьогодні мені захотілося поділитися з вами ще одним способом в'язання (див. фото).

Дивно-красиві дитячі пінетки спицями може зв'язати будь матуся-рукодільниця. Нижче наведена схема в'язки. . Набираємо 35 петель і в'яжемо узором панчішної в'язки, одночасно додаємо з обох сторін полотна після першої і перед останньою, а також по обидва боки від центральної по одній петлі. Поповнення робимо в кожному другому ряду 3 рази.     (Контрастного кольору).

Перший ряд в'яжемо все лицьовими петлями, другий ряд все виворітними. Третій ряд: 1 осіб, * 1 накид, 2 разом осіб .* в'яжемо до кінця ряду. Четвертий ряд: всі виворітні. П'ятий ряд: всі лицьові. Шостий ряд: всі виворітні. Переходимо на первинний колір і в'яжемо так (7ряд): Згинаємо кромку навпіл по лінії з отворами і пров'язуємо разом одну петлю із спиці і одну петлю кромки разом лицьовій.     І так до кінця краю.

З 8 по 20 ряд в'яжемо хусткової в'язкою, тобто лицьовими петлями у всіх рядах: і в особовому ряду, і в виворітного. . Для цього в'яжемо 19 петель, потім залишаємо їх відкритими (і останні 19 п. теж) і в'яжемо тільки 9 середніх петель: * 8 осіб, 1 проста протяжка, повернути, 8 виворітних петель, 2 разом ізн., Повернути * повторити 8 разів. Далі в'яжемо лицьовими 9 середніх петель і 11П. залишилися зліва. Наступний ряд в'яжемо виворітними.     для шнурка: 2 осіб., * 2 осіб.

Разом, 1 накид, 1 осіб., * Повторити до кінця ряду, 2 осіб. Наступний ряд всі виворітні. Далі в'яжемо 10 рядів панчішної в'язкою (ліц. петлі в особовому ряду і вив. В виворітного ряду), а наступні 6 рядів хусткової в'язкої (контрастного кольору). Закриваємо всі петлі в один прийом.

Все, пінеток готовий, зшиваємо, втягає шнурок і тішимо малюка. Правда, поки тільки одним     Негайно приступаємо до в'язки другий пінетки. - За матеріалами detkikarapuzi.ru

в'язання пінеток, пінетки спицями, накид, схеми в'язання, пінетки, накидом