В'язання манишки

В'язання манишки гачок

Матеріали: 100 гр світло-сірого кольору (Алипака), 50 гр сірого кольору (бавовна з віскозою)  Спиці 4 мм. гачок 3.5 мм Застібка для квітки  Щільність в'язання 19п.х25 р. = 10x10 см  Гумка Рада з надбавка: надбавки виконувати тільки після 2 лицьових петель го протяжки між петлями, пров'язуючи петлю виворітного за задню стінку, щоб не утворювалися дірочки.

Манишка в'яжеться по колу зверху вниз.  На спиці 4 мм набрати 80 п. хрестоподібним набором (для еластичності верху).  Укласти в'язання в коло і провязать ряд лицьовими, ряд виворітними, ряд лицьовими петлями. 'Потім продовжити в'язати гумкою 2x3. Коли робота досягне висоти 12 см. після кожних лицьових петель додати по 1-й виворітного петлі = 96 п.  Провязать коло гумкою 2x4.

У наступному колі знову виконати надбавки по 1-й виворітного петлі після особових, продовжити в'язати гумкою 2x5.  Потім виконати збільшення у кожному 4-му ряду 4 рази і в кожному 6-му ряду два рази. В'язати до висоти 22 см.  Потім провязать ряд лицьовими, ряд виворітними, ряд лицьовими петлями. Вільно закрити - для цього після кожних 12 петель зробити накид. який при закриванні ряду також провязивать як петлю.  Крюка обв'язка краю.

Гачком 3.5 мм бавовна-віскозної ниткою обв'язати верхній і нижній краї манишки: ССН в першу петлю. * 4 в.п.. пропустити петлю, ССН в наступну петлю * повторювати від * до *, закінчивши крутий 4 в п. і сполучним стовпчиком в перший ССН кола.  Квітка: хлопоково-віскозної ниткою зв'язати ланцюжок го 4 в.п. укласти в коло з'єднувальним стовпчиком.

1-й коло, ССН в колечко. * 2 в.п., ССН в кільце *, повторювати від * до * 6 разів. закінчити 2 в.п. і соед.столбіков в пер вий ССН. = 7 дужок го в.п.  2-й круг. 1 в.п. для підйому. ССН. 3 стовпчики з 3 накидами, ССН в кожну го 7-ми дужок, з ед.столбік в перший ССН. В'язання продовжити по вивороту роботи.

3-й круг. 1 в п. для підйом!. * ССН в перший ССН попереднього ряду. 4 в.п. *, Продовжити в'язати від * до * 7 разів. сої д.столбік в перший ССН ряду.  4-й круг.  1 в п. для підйому. і в'язати під кожну дужку: 1 ссн1 в л., 5 стовпчиків з 3 накидами. 1 в л ..  1 ССН. Соед.столбік в перший ССН ряду.

Перейти на нитку Альпака.  5-й круг.  * 1 ССН в перший ССН третього кола. 5 в л. * Повторити 7раз. соед.столбік в перший ССН.  6-й круг.

В.п. для підйому, потім в кожну дужку: 1 ССН.  1 в.п. 7 стовпчиків з трьома накидами. 1 в л. 1 ССН. 'Закінчити соед.столбік му в перший ССН кола.  7-й коло. * 1 ССН в перший ССН 5-го кола. 5 в л. * Повторити 7раз. соед.столбік в перший ССН.  8-й коло. в.п. для підйому, потім в кожну дужку: 1 ССН.

1 в.п. 7 стовпчиків з трьома накидами. 1 в л .. 1 ССН. 'Закінчити соед.столбік му в перший ССН кола.  Обірвати нитку і пришити.  Пришити до квітки шпильку, прикріпити до манишці.

Шапочки, берети, РУКАВИЧКИ шапки і шарфи Drops_98 За матеріалами korzinochka.3dn.ru

гачок, квітка, шапка, в'язати гумкою, бере, накид