В'язання манишки частини одягу

Манишка це частина одягу, пришивається або пристібається на груди чоловічої сорочки або жіночого сукні. манишки часто шиють і в'яжуть маленьким дітям, які ще не вміють акуратно є.  Ви можете зв'язати манишку на спицях своїми руками по додається опису. Річ проста, для початківців. Детальний опис роботи замінить схему в'язання манишки. Для в'язання манишки потрібно 100150 г вовни середньої товщини, 8 гудзиків або блискавка 20 см довжини.

Перший візерунок наметове або букле.  Другий візерунок гумка 2: 2.  Букле: 1-й ряд 1 петлю лицьову, 1 петлю виворітну, так до кінця ряду;  2-й ряд над лицьовими петлями в'яжуть виворітні, 3-й ряд як 1-й,  і т. д.

Набираємо парна кількість петель, яке відповідає 16 см і в'яжемо перший візерунок, додаючи по одній петлі в кінці кожного ряду, до ширини 34 см. Потім, зв'язавши 12 см прямо, без надбавки, середні петлі на відстані 4 см переносимо на допоміжну спицю і по обох сторонах цих залишених петель продовжуємо в'язати кожну сторону окремо.

У середини по обидва боки спущених петель зменшує спочатку по 3 петлі два рази, потім по 2 петлі два рази і по одній петлі два-три рази (весь час звіряючись з викрійкою). Потім в'яжемо 3 см прямо, без сбавкі.  Одночасно починаємо сбавку для укосу плечей. Робиться це в такий спосіб: ділимо залишився на спиці кількість петель на 5 і в п'ять прийомів спускаємо кожну зі сторін.

Спинку манишки в'яжемо так само, як перед, тільки горловину робимо значно менше.  Закінчивши в'язання, зшиваємо правий плечовий шов, потім набираємо всі петлі горловини на спицю, включаючи і ті петлі, що залишилися на допоміжних спицях, і обв'язуємо гумкою 2:2 шириною 8-12 см.  Останній ряд закінчуємо, намагаючись не затягувати петлі.

На лівому плечі вшивають блискавку або обв'язуємо гачком весь край манишки, а на лівому плечі вив'язувати 8 петель для гудзиків.  Опис в'язання манишки спицями походить з безкоштовного додатку до журналу Працівниця 1 за 1958 рік.  Якщо Вам сподобалася прочитана стаття і цей сайт в цілому, то підпишіться на отримання анонсів свіжих записів на пошту! Підписавшись на розсилку блога, Ви будете отримувати свіжі повідомлення з allforfamily.ru швидше.

Просто введіть у форму підписки свій e-mail: За матеріалами allforfamily.ru

для в'язання, схеми в'язання, опис в'язання, плаття