Опис в'язання квітки

Тут представлена ​​невелика добірка пов'язаних гачком оригінальних кольорів, виконаних за схемами з журналу «Дуплет". Ці квіти можна використовувати  як прикрасу, а також, виконавши їх більш тонкими нитками і підходящим гачком, як елементи складального мережива.  Квітка з шістьма пелюстками має відповідну форму для з'єднання безлічі мотивів в єдине полотно.

Об'ємність даному квітки надає пров'язування «шишечок" і обв'язка «рачьім кроком".  Цей квітка відрізняється своєю простотою та оригінальністю. Опис в'язання квітки квіткаКількість пелюсток може змінюватися за вашим бажанням бажаєте отримати більш пишний квітка,  пров'язуйте більша кількість пелюсток.

Красивий великий квітковий мотив, з великими фалдящімі або налегающими один на друга пелюстками, буде відігравати центральну роль в оточенні більш дрібних елементів.  Даний квітка, що нагадує багатогранну зірку, дуже популярний, як прикраса капелюшків.  Опис в'язання квітки: Наберіть ланцюжок з 9 возд.петель, замкніть її в кільце і в'яжіть 1-й ряд, починаючи з одного пов. петлі підйому, 17 ст б / н.

2-ой ряд починайте з 3-х возд.петель підйому і в'яжіть ст с / н, роблячи додавання через одну петлю, тобто пров'язуючи з однієї петлі 2 ст с / н.  3-й ряд починайте в'язати основу пелюсток: наберіть ланцюжок з 22-х возд.петель  і закріпіть її через 2 петлі ст б / н, має отримати 14 арок.  Потім починаємо обв'язувати арочки пров'язуючи 11 ст б / н, 2 пов.Петлі на вершині, 11 ст б / н, так повторюємо обв'язуючи в кругову 5-6 рядів.

Схожі записи:
  1. В'язання гачком
  2. в'язання пінеток, пінетки

опис в'язання, схема, квітка, петля