В'язані квіти гачком

В'язані квіти гачком гачок

Бажання прикрасити рослинами будинок відвідує кожного. Чому б не зробити так, щоб ваше житло наповнилося яскравими літніми фарбами, квітами, які не зів'януть ніколи? Давайте подивимося, як можна "озеленити" свій інтер'єр за допомогою в'язаних кольорів. Трохи яскравою пряжі, гачок, спиці, ножиці, намиста - і матеріал для створення "вічних" квітів вже є.

Спочатку, озброївшись гачком, в'яжемо кілька квіток і прикрашаємо їх намистинами і бісером (колірну гаму і стиль вибираємо відповідно до оздобленням будинку). Потім, коли набереться достатня кількість в'язаних квітів, продумуємо, як найкращим чином створити літній антураж. В'язані квіти можна використовувати в обстановці по-різному, тому придумуємо рішення, слідуючи власному смаку. До літа всім хочеться чогось новенького.

Бажано також, щоб оновлення можна було провести швидко і недорого. Ось дуже простий варіант дизайну: елементи для нього повинні бути пов'язані гачком. Перш за все це квіти. Виготовлені з простої технології в'язані квіти прикрасять подушки, штори, покривала і навіть взуття.

Як відомо, за допомогою кольору можна змінити свій настрій, скоректувати невдалу форму приміщення і т. д., а невелика контрастна деталь здатна оживити буденний інтер'єр. Дизайн літнього столу повинен відрізнятися легкістю, можна навіть сказати, легковажністю. І звичайно ж, річна сервіровка без квітів просто немислима! В'язані квіти, пришиті по краях серветки, привнесуть яскраві акценти.

А взимку ці аксесуари будуть нагадувати про пікніках і дачних посиденьках вечорами.

спиця, гачок, в'язання