Створення квіткової галявини з в'язаних квітів

У сьогоднішній статті - коротка історія створення квіткової галявини з в'язаних квітів. Зв'язати квітка не так вже й складно - в цьому ми вже переконалися на прикладі. А для того щоб почати винаходити свої квіти, досить знати ще кілька прийомів, які потім можна буде використовувати в своїх експериментах з в'язання квітів. Схеми не пропоную, тому що всі ці квіти пов'язані імпровізаційно, без схем - такий квітковий фріформ. І нічого складного тут немає. Беремо все, що маємо в своєму розпорядженні: на фото кольорова пряжа з бавовни, бамбука, віскози, можна використовувати льон або шерсть - для в'язання гачком.

Створення квіткової галявини з в'язаних квітів накидомКвіти з товстої вовняної пряжі будуть набагато масивніший бавовняних, зате на них набагато зручніше вчитися. Ромашки, незабудки, маргаритки та інші схожі квіточки в'яжуться по типу квіткової основи, в серединку якого додається кружечок необхідного кольору. Листя в'яжуться простий ланцюжком - повітряними петлями, які з'єднуються дугоподібно через кожні 6-7 петель. Відмінна прикраса на кишеньку або шапочку, правда?

Для дзвіночків, конвалій, підсніжників та ін потрібно зв'язати багато маленьких дзвіночків. Як це зробити, докладно йшлося у спеціальному майстер-класі про. Тільки дзвіночки потрібні зовсім маленькі. Скріплюємо їх ланцюжком-стеблинкою з повітряних петель, а листя в'яжемо стовпчиками з накидом. З дзвіночків можна зробити прикрасу на шию і носити замість бус або пов'язувати на капелюх, або навіть прямо на волосся.

Листя, як і у випадку з в'юном, в'яжуться відразу в процесі з'єднання квіточок і стебла. Для півоній, братків і маків використовуються намотані пучечки ниток, які кріпляться до серединки плоского квітки-основи. Виходить об'ємний пишний квітка. Кінці ниток можна розрізати - тоді це півонія, або залишити.

Детальніше про створення таких кольорів - в наступному. Приклад прикраси готовими в'язаними квітами. Якщо виріб дозволяє, квіти можна пришити або приклеїти, а можна зробити квіти знімними - на маленьких булавочку. За матеріалами cmapywka.ru

накид, для в'язання, квітка, в'язання гачком, в'язання гачком, накидом