У в'язанні гачком

Шапки, капелюхи, берети, косинки, шарфи, рукавиці  , А то й комплекти, зв'язані гачком, дуже оригінальні, модні. Адже яка краса - ажурні рукавички, а на додаток - капелюх або парасольку. А новомодна  в'язана гачком (і не тільки) взуття? Це ж як чудово працює фантазія рукодільниць. Нарядні в'язані гачком берети стануть чудовою прикрасою вашої голови і доповненням до вбрання.

- Красива і потрібна річ не тільки для малюків, а й дорослі не відмовляться, пов'язані з любов'ю, вони зігріють в холодну пору ваші ніжки.  Зв'язати гачком пинеточки - пара годин, спробуйте, і результат сподобається не тільки вам, але і близьким, а малюк то як буде задоволений такою обнові.  , Модні комплекти або офісні - є де розгулятися фантазії, ідеям. А краса представлених моделей говорить сама за себе.

Туніка гачком - це взагалі річ необхідна, можна носити як пляжний варіант або парадно-вихідний, підчепивши під неї відповідну маєчку.  Все частіше з'являються дівчата, жінки на пляжі в  . Це красиво, зручно. У в'язанні гачком купальникАле потрібно знати, що в'язати купальник потрібно з стрейчеві ниток, щоб при намоканні він не витягався.

І не правда, якщо ви думаєте, що  в'язаний гачком купальник тільки для молодих струнких дівчат, просто потрібно обрати для себе оптимальний варіант ліфа і трусиків, крім того, в магазинах продаються чашечки.  Хочу відзначити розділ. Які шикарні моделі на будь-який смак, вік, фігуру, та що фігура, кожну вподобану модель можна зв'язати для себе, використовуючи свої мірки і розрахунки.

Але для тих, кому ще важко орієнтуватися, можна в'язати з опису, представленому до кожної моделі, але з урахуванням своєї пряжі і відповідного номера гачка.  Болеро, Шраг  - Це писк моди, яка різноманітність - маленькі і великі, з рукавами і без, пов'язані різними візерунками або мотивами, кольорові та однотонні.  - Це досить трудомістка робота, але стоїть!

Оригінальність гарантована, пальто може бути річним, а якщо пришити підклад, то підійде і для більш холодної пори року.  При в'язанні пальто, зверніть особливу увагу на вибір пряжі, вона повинна відповідати сезону.  А які гарні, просто чудо. І ви не думайте, що шаль - це наряд на бабусь, ви в корені не праві!  Палантин - модний аксесуар, який можна носити на плечах або ж використовувати, як головний убір.

Бажаю всім удачі і успіхів в в'язанні гачком! За матеріалами vse-sama.ru

бере, шапка, купальник, в'язання гачком, в'язання гачком