В'язання спицями для дітей

В'язання спицями для дітей бере

Красиві і теплі речі в магазинах коштують досить дорого.  Але в'язання спицями для дітей дозволяє створювати справжні шедеври пов'язані своїми руками речі виглядають красиво і дорого, а витрати на них мінімальні.  Якщо ви вирішили навчитися в'язати для свого малюка то зробити це неважко. Сьогодні можна придбати масу літератури на цю тему в будь-якому книжковому магазині.

Крім того, є маса журналів, в яких можна почерпнути ідеї з в'язання. Зовсім необов'язково в'язати в точності вподобану вам модель. Якщо здається, що вона важкувато для новачка, можна спростити модель, не вив'язувати деякі елементи або підібрати інший узор. Я сама, коли в'яжу дітям джемпера, беру з журналів тільки загальну ідею.

Далі підбираю інший візерунок або ж, навпаки, рекомендований візерунок запозичую, а фасон кілька міняю. Виходить зовсім ексклюзивна річ.  Взагалі, в'язання спицями для дітей надає широкий простір для творчості. У дитячих речах можна активно використовувати кольорові орнаменти, смуги, контрастні деталі.

Якщо зв'язати кишеньки, кокетку, воланчікі, мережива іншим кольором, то модель відразу ж стане набагато цікавіше. В'язати на дітей простіше і економічніше, ніж на дорослих. Можна сміливо використовувати всі залишки пряжі, що є в будинку. Залишилося кілька маленьких, нікуди на перший погляд негідних моточків кольорової пряжі?

Зв'яжіть з них яскравий, смугастий беретик, шапочку, рукавиці.  Або квадратики розміром 15 на 15 см. різним візерунком. Тепер з'єднайте квадратики і у вас вийде оригінальний кольоровий жилет. Таким чином, в'язання спицями для дітей допомагає і від старої пряжі позбутися, і придбати нову річ для дитини.

Речі, з яких малюк виріс, не поспішайте викидати. Якщо вони в пристойному стані, то можна їх розпустити і зв'язати вже нові, комбінуючи між собою пряжу за фактурою і кольором.  Дуже цікавими можуть бути речі, в яких пряжа відрізняється і за фактурою і за кольором. Проте завжди враховуйте особливості пряжі як вона «сідає", линяє чи ні.

Якщо річ буде пов'язана з ниток, одні з яких сідають більше за інших, то після першого прання вона втратить вигляд.  Не бійтеся експериментувати дитяча мода дозволяє використовувати яскраві і веселі елементи в одязі. За матеріалами www.baby.ru

бере, в'язання спицями, спиця, візерунок, в'язання