В'язання на спицях для детей22

Красиві і теплі речі в магазинах коштують досить дорого.  Але в'язання спицями для дітей дозволяє створювати справжні шедеври пов'язані своїми руками речі виглядають красиво і дорого, а витрати на них мінімальні.  Якщо ви вирішили навчитися в'язати для свого малюка то зробити це неважко. Сьогодні можна придбати масу літератури на цю тему в будь-якому книжковому магазині.

Крім того, є маса журналів, в яких можна почерпнути ідеї з в'язання. Зовсім необов'язково в'язати в точності вподобану вам модель.  Якщо здається, що вона важкувато для новачка, можна спростити модель, не вив'язувати деякі елементи або підібрати інший узор. Я сама, коли в'яжу дітям джемпера, беру з журналів тільки загальну ідею. Далі підбираю інший візерунок або ж, навпаки, рекомендований візерунок запозичую, а фасон кілька міняю.

Виходить абсолютно ексклюзивна річ.  Взагалі, в'язання спицями для дітей надає широкий простір для творчості. У дитячих речах можна активно використовувати кольорові орнаменти, смуги, контрастні деталі. В'язання на спицях для детей22 спицяЯкщо зв'язати кишеньки, кокетку, воланчікі, мережива іншим кольором, то модель відразу ж стане набагато цікавіше.

В'язати на дітей простіше і економічніше, ніж на дорослих.  Можна сміливо використовувати всі залишки пряжі, що є в будинку. Залишилося кілька маленьких, нікуди на перший погляд негідних моточків кольорової пряжі?  Зв'яжіть з них яскравий, смугастий беретик, шапочку, рукавиці. Або квадратики розміром 15 на 15 см. різним візерунком. Тепер з'єднайте квадратики і у вас вийде оригінальний кольоровий жилет.

Таким чином, в'язання спицями для дітей допомагає і від старої пряжі позбутися, і придбати нову річ для дитини. Речі, з яких малюк виріс, не поспішайте викидати.  Якщо вони в пристойному стані, то можна їх розпустити і зв'язати вже нові, комбінуючи між собою пряжу за фактурою і кольором.  Дуже цікавими можуть бути речі, в яких пряжа відрізняється і за фактурою і за кольором.

Проте завжди враховуйте особливості пряжі як вона «сідає", линяє чи ні. Якщо річ буде пов'язана з ниток, одні з яких сідають більше за інших, то після першого прання вона втратить вигляд.  Не бійтеся експериментувати дитяча мода дозволяє використовувати яскраві і веселі елементи в одязі. За матеріалами www.baby.ru

Схожі записи:
  1. в'язаний купальник
  2. Узори гачком
  3. Дивний наряд в'язане плаття

в'язання спицями, візерунок, бере, спиця