В'язання гачком для малюків пінетки

Для чого потрібні пінетки? Перша дитяча взуття потрібна для захисту ніжок малюків від холоду і травм. Крім того, пінетки це перехідний етап від м'яких шкарпеток до перших твердим черевички. Одні думають, що поки малюк не почне сідати і грати, пінетки йому не потрібні. І тільки до шести місяців, коли дитина починає активно пізнавати навколишній світ коли він починає повзати, вставати, а потім і ходити, пінетки вже знадобляться.

З цим можна погодитися, але мені подобаються, коли і на тримісячних малюків і малятко надіті красиві пінетки, це дуже мило, і ніжки під час прогулянки в теплі. Зараз виробники випускають безліч видів пінеток від найпростіших, трикотажних або в'язаних; до моделей дуже схожих на справжню взуття. Але чим складніше конструкція, тим більше вартість. Ми вчинили так: для будинку були саморобні пінетки, а на вихід одну пару я купила.

Хоча, переглядаючи інформацію в інеті, зрозуміла, що і на вихід можна було зробити пінетки самої, стільки краси знайшла! Які можуть бути пінетки? Якщо ви вибрали трикотажні пінетки, то вони повинні бути: легкі, м'які, зручні; швів має бути мало, вони зроблені назовні, і добре оброблені, пінетки повинні добре триматися на нозі. підошва пінеток повинна бути гнучкою і м'якою, носок і п'ятка пінеток повинні бути більш щільними.

Якщо ви вирішили зв'язати пінетки, пам'ятайте: повинні бути пов'язані так, щоб пальчикам в них було вільно; вибирайте натуральну пряжу, можна застосовувати дитячий акрил, він не викликає алергії; пряжа повинна бути стійка до багаторазових прання. Коли малюк почне вставати, йому будуть потрібні шкіряні пінетки: хороший варіант пінетки з тканини з не слизькою шкіряною підошвою. Пінетки і безпека вашого малюка. Чим можуть бути небезпечні пінетки, запитаєте ви?

В'язання гачком для малюків пінетки схемаНе забувайте, що малюк буде не тільки намагатися скинути з себе пінетки, але і пробувати їх на смак. Якщо на пінетках, які ви купили або зв'язали, є гудзики, застібки, аплікації обов'язково перевірте їх на міцність. Приклеєні частини необхідно зміцнити пришийте їх нитками. Пінетки своїми руками Для виготовлення найпростіших пінеток не потрібно бути професіоналом у шиття або в в'язанні.

У моєму компасі ви знайдете безліч викрійок і схем пінеток, з докладним описом. Для виготовлення пінеток на кожен день можна використовувати залишки тканини або шкіри, або купити в магазині залишки, які зазвичай продають зі знижкою. А для в'язаних моделей можна використовувати залишки пряжі. А для вихідного взуття, можна і розоритися, і тканина красиву купити, і пряжу.

Всі ми знаємо, що кольори впливають на наш настрій і психіку, встановлено, що малюкам більше подобаються жовтий, оранжевий і зелений кольори. В'яжіть і шийте в радісній кольоровій гамі. Творчих вам успіхів, і нехай ніжки вашого малюка будуть в теплі! За матеріалами romasky.ru

пінетки, схема, в'язання