В'язання сумочки для дітей з описом

Вяжем Знадобиться 100 гр рожевих х / б ниток і 50 гр салатових (або соответствено, червоні й зелені,), 1 упаковка білого (чорного) бісеру, гачок, відповідний товщині ниток. 1. набрати 2 в.п.

В'язання сумочки для дітей з описом петляУ другу в.п. від гачка пров'язати 7 ст.б.н. (7), 2. надбавка у кожен ст.б.н. попереднього ряду. (14); 3. 1 ст. б. н. , Надбавка *, (* - повторити по колу) (21), 4. 2 ст. б. н., надбавка *, (28); 5. 3 ст. б. н., надбавка *, (35); 6. 4 ст. б. н., надбавка *, (42): 7. 5 ст. б. н., надбавка *, (49) - до 15 ряду в'язати так само, з надбавкою (105); 16. прямо, без надбавки (105); 17. з надбавкою (112); (після 17 низки нитку обриваємо для того, щоб нанизати намистинки (у мене я йде 1 упаковка), для цього потрібно небагато розпушити край нитки, змастити його клеєм ПВА або ... лаком для нігтів, щільно скручуючи, щоб вийшло тоненьке вістрі - на нього - на нього ми і нанизати, бусінкідать просохнути.) 18 - 30 прямо, без надбавки, тобто прямо (в такому порядку: 15 ряд - * вплутують бусинку 1 ст. б. н., 5 ст.б.н. * повторюємо до кінця ряду (якщо кількість петель не кратно 5-6, в останні пару відрізках відстань між Бусенко міняємо на приблизно таке), 16, 17 ряд в'яжемо прямо без бусенок, 18 ряд в'яжемо з Бусенко, рассполагая їх у шаховому порядку, по відношенню до попереднього ряду);. міняємо колір, в'яжемо ободок для листочків ... 17. в'яжемо дірочки для шнурочків: 4 в.п., ст. з 2 н., 2 в.п. * повторювати до кінця ряду, замкнути ряд; 18. в'яжемо листочки: починаємо ряд з петлі підйому, щоб потім в неї замкнути ряд, * 6 в.п., 4 ст. з 5 н., 6 в.п. * (Розподілити в 3 петлі нижнього ряду); повторити від * до * до кінця ряду; Повертаємося до 16 ряду до ободочку, в'яжемо нижній ряд листочків.

Шнурок. Можна в'язати гачком або спицями. Вони можуть бути і ручкою. Або в'яжемо ручку. Усередині сумки, під ободочку набираємо 6-10 ст. б. н., * 2 в.п. підйому і в'яжемо ст. б. н. до кінця ряду, повертаємо роботу *. За матеріалами www.liveinternet.ru

петля, спиця