Для маленьких в'язати дуже приємно

Як і обіцяла, пропоную добірку в'язаних шапочок для малюків. Для маленьких в'язати дуже приємно. Для маленьких в'язати дуже приємно спицяПерше, що спадає на думку - зв'язати модель можна швидко, а це завжди радує. Хоч і люблю в'язати, але, погодьтеся, ніж результат ближче, тим в'язати легше. Напевно тому для себе в'яжу дуже рідко, а з появою дочки собі зв'язала тільки одну жилетку. Маленьку шапочку можна встигнути зв'язати за денний сон дитини, ну або за 2 сну.

Адже маленькі, на відміну від 3-5-ти льоток, сплять набагато більше, а значить і часу у вас пов'язати достатньо. Повірте - знаю, проходили:) Правда до півроку зовсім не в'язала, все таки важко, та й потреби в в'язаних речах не було, тому що багато зв'язала до народження доньки.  Але першу шапочку в'язала вже коли донька була і було нам приблизно півроку. Отже, добірка в'язаних шапочок для дітей до 3-х років. Дуже простий і ошатний комплект від Дропсі.

На малюка від 1 міс. до 3-4 років. Комплект пов'язаний звичайної простої панчішної в'язкою.  Дуже красива ОПИС в'язана шолом з двома помпонами від Drops. Малюкові сподобається помпонами і своєю м'якістю, адже вона пов'язана з альпаки, а матуся може не переживати - у такій шапочці все закрито і вушка і шийку.

Порося Таку шапочку ваша малеча буде носити із задоволенням. Вона пов'язана гачком з маленьких шишок, а п'ятачок поросяти набитий синтепоном. Опис В'язаний комплект для малюка: джемпер, штанці, і пінеткі.P Дуже гарний, теплий і в той же час простий у в'язанні комплект. Головне підібрати гарну пряжу, щоб малюку було зручно і комфортно.  Опис В'язана Опис В'язана спицями дитяча Ельф.

У 1940-50-х роках «Ельф" була на піку моди для малюків.  У цій версії 1944 в'язана прямокутником, складеним навпіл і зшиті разом, потім доданий ремінець вздовж нижнього краю, надійно закріплює шапочку на голові дитини. Вибирайте м'яку пряжу для цієї моделі, добре підходить так звана пряжа для шкарпеток.  Опис моделі на Дитяча шапочка, Опис яка сподобалася багатьом, але опису не було і ось на сайті Парижанка, я знайшла цей опис. За матеріалами spicami.ru

пінетки, спиця, в'язання спицями, в'язані речі, в'язання