В'язання для дітей схеми

Хід роботи: Набераем 79 петель. Спочатку в'яжемо 4 ряди гумкою. Для того, щоб в дальній шем ми змогли прив'язати до шапочці рюшу, пров'яжіть по лицьовій стороні 1 ряд виворітними петлями. Тепер переходимо на англійську гумку і в'яжемо 40 рядів.

Ділимо петлі на 3 частини і в'яжіть задню частину шапочки також, як п'яту у шкарпетки. Вяжем ланцюжок з 60 повітряних петель, не обриваючи нитки обв'язуємо нижній край шапочки і в'яжемо ще 60 повітряних петель.  Повертаємо в'язання і в'яжемо 1 ряд стовпчиків без накиду. Ми обв'язали низ шапочки і одночасно зв'язали зав'язки.

Тепер ниткою контрастного кольору в'яжемо рюшу по передній і задній частині шапочки, як на фото.  Рюша: * в першу петлю стовпчик без накиду, наступну петлю пропускаємо, у третю петлі 4 стовпчики з накидом, четверту пропускаємо.  Далі повторюємо від *. Англійська резинка: Число петель має ділиться на 2 +1 петля для симетрії. 1-й ряд: 1 лицьова, 1 накид, 1 петлю зняти не пров'язуючи, на праву спицю. Повторювати з початку ряду.

2-й і всі наступні ряди: перед кожною виворітного робити накид, виворітну знімати не пров'язуючи, петлю з накидом вважати за одну петлю і в'язати лицьовій за передню стінку. За матеріалами www.knit4baby.ru

Схожі записи:
  1. шапка, в'язання шапок
  2. Модне в'язання

петля, накидом, накид, спиця, в'язання