В'язання гачком дуже поширене

В'язання гачком! В'язання гачком - дуже поширений вид декоративно - прикладного мистецтва. З роками воно збагачується новими прийомами і тепер допомагає створювати безліч красивих і зручних речей. Гачком в'яжуть умільці всіх країн з незапам'ятних часів, а ряди шанувальниць цього виду рукоділля збільшуються з кожним роком.

І це все не випадково. В'язання гачком - заняття цікаве і захопливе. Маючи клубок ниток і гачок , а також приклавши фантазію, можна створити безліч шедеврів! А мій сайт постарається допомогти Вам у цьому. Для початківців в'язальниць я розмістила уроки з в'язання гачком. Розділ "Схеми" буде постійно поповнюватися новими візерунками і схемами до них.

В'язання гачком дуже поширене купальникА в'язальниці зі стажем знайдуть широкий вибір моделей для в'язання гачком. Це моделі для дорослих і дітей: джемпери, жакети, шапки, шарфи, шалі, шкарпетки, рукавиці, сукні, топи, купальники. Інтер'єр Вашого будинку стане набагато цікавіше і затишніше, якщо Ви зв'яжете гачком за описами і схемами, представленим тут плед, наволочку або серветку. Я сподіваюся, що мій сайт надихне всіх любителів в'язання гачком на створення своїх, унікальних робіт!

Бажаю Вам удачі! Сайт використовує опис моделей для дорослих і дітей, схеми в'язання гачком, опубліковані в періодичних вітчизняних і зарубіжних виданнях, різних років випуску. 12.09.2009. Погляньте, яке диво! Ця дитяча сумочка "Зайка", пов'язана гачком, дуже порадує вашу принцесу!

Я в цьому аніскільки не сумніваюся. Беріть швидше гачок і нитки - і за роботу! 03.09.2009. Пропоную найпростішу модель шапочки з помпонами для малюків, при виконанні якої не потрібно піклуватися про форму. Досить просто зібрати верхній край, щоб утворилися чотири куточки, які прикрашаються пампонамі різних кольорів.

02.09.2009. Володаркам шикарних розмірів радимо звернути увагу на цікавий жакет з асиметричною застібкою. Для приходу осені він дуже до речі

шапка, схеми в'язання, купальник, в'язання гачком