В'язання для дітей чудові речі

Сьогодні я хочу розповісти про те, які чудові речі можна створити, завдяки творчості і вигадки. Моя сестра Катюша велика майстриня за частиною рукоділля, її найулюбленіше хобі в'язання гачком. Схеми, які їй доводиться використовувати, вона вдосконалює, і у неї виходять незвичайні речі. Каті дуже подобається облаштовувати свій будинок.

Їй особливо подобається в'язати гачком серветки за схемами з журналів по рукоділлю. Коли вона в'яже гачком серветки, всі її увага спрямована на те, як краще затягнути петлю, щоб все на серветці виглядало гарніше, і було надійно. Та й сама конструкція цієї в'язаному красуні займає багато часу і думок.

В'язання гачком, схеми, які при цьому використовуються суть всього цього полягає в тому, що кілька разів повторюється один і той же елемент. Рідко буває, якщо ви в'яжете серветку, то відразу ж, з першого разу все чудово виходить. В основному, коли Ви вперше в'яжете серветку для свого будинку, стежки і петельки виходять не дуже рівні і красиві.

В'язання для дітей чудові речі візерунокПереживати не треба, тому що після того, як Ви кілька разів зробите одне і те ж дію, все у вас вийде. У Каті теж не відразу стали виходити рівні і красиві елементи. Я все це розповідаю не просто так. На мій останній день народження моя сестра подарувала мені шаль (див. фото). В'язання гачком зазвичай дає той самий повторюваний елемент, з якого і складається серветка.

Катя побачила симпатичну схему серветки і уявила, що з цього можна зробити незвичайну шаль. Вона використовувала схему «Павиного хвоста", просто взяла не тонкі бавовняні нитки, а товсті полушерстяние.P Хочу ще трохи розповісти про ажурному в'язанні. Краще використовувати рівну пряжу, тоді ажурні візерунки виходять більш гарними. Текстурована або об'ємна пряжа просто не здатна підкреслити деталі задуманого візерунка.

І, хочу зауважити, в кінцевому результаті тонка пряжа додасть більш вишуканий вигляд Вашої серветці. Але якщо Ви надумаєте пов'язати шаль, подібно моєї, то, звичайно ж, Вам треба буде використати товсту пряжу краще світлих тонів, тому що на ній добре видно візерунок. В'язання гачком, схеми тема дуже популярна в співтоваристві багато всякої корисної інформації можна почерпнути. За матеріалами www.baby.ru

в'язання гачком, в'язання гачком, схема, ажурний, візерунок