Про в'язання гачком дітям

Про в'язання гачком дітям. Я сама рідко тримаю гачок у руках. А ось моя старша сестра Катюша велика рукодільниця по цій частині. Катя з дитинства воліє в'язати гачком, а не спицями.

І в неї це дуже добре виходить. В'язання гачком дітям захоплення, яке стало невід'ємною частиною її життя. Створюючи нові моделі, вона втілює свої творчі фантазії, висловлює свою індивідуальність. Задуманий нею образ стає неповторним за допомогою правильного вибору візерунка, кольору пряжі, фасону виробу.

В'язання гачком дітям від новачка до майстрині! Звичайно, майстерність приходить з досвідом, і вона теж навчалася колись методом проб і помилок, освоюючи техніку в'язання гачком, і до цих пір вона відкриває все нові тонкощі цього ремесла. І я хочу поділитися з відвідувачами. корисними порадами від моєї сестри, щоб в'язання гачком дітям приносило вам радість. Почнемо з інструментів, а саме з вибору гачка.

Про в'язання гачком дітям в'язання гачкомГачки бувають металеві, дерев'яні, кістяні, пластмасові. Ще вони різної товщини (від 0,5 до 15,0 мм) і довжини (короткі для звичайного в'язання та довгі для туніського в'язання). Для в'язання тасьми використовують різні пристосування вилки з гачком, палички. Моя сестра воліє сталеві гачки.

Вони не сточуються про пряжу, майже не гнуться, не ламаються і не бруднять руки і пряжу. Якщо для тонких ниток взяти товстий гачок, то в'язане полотно буде ажурне з великими просвітами. Щільне полотно можна отримати, використовуючи товсті нитки і товстий гачок або тонкий гачок і тонкі ніті.P В'язання гачком так точно! В'язання гачком вимагає особливої ​​точності в підрахунках кількості петель або стовпчиків, інакше малюнок може бути спотворений.

І моя сестра звернула увагу на те, що правильність виконання виробу або окремого мотиву залежить багато в чому і від того, наскільки туго натягується нитка; від неточних рухів рук і гачка петлі і стовпчики виходять різної величини. Руки і гачок повинні рухатися плавно в одному і тому ж ритмі, а нитка розмотуватися вільно і поступово.

Ще одна порада від моєї сестри: якщо у вас є хоч найменший сумнів у тому, що пряжі може не вистачити, то така робота принесе тільки занепокоєння. Купуйте пряжу з запасом і отримуйте задоволення від в'язання гачком. Зручніше в'язати з пряжі світлих кольорів так краще видно і петлі, і стовпчики. Сподіваюся, що поради моєї сестри допоможуть вам зв'язати своїми руками незвичайні дрібнички діткам. За матеріалами www.baby.ru

ажурний, в'язання гачком, в'язання гачком, для в'язання