ажурний бере в'язаний берет в'язаний купальник в'язання в'язання гачком в'язання на спицях в'язання пінеток в'язання спицями в'язані речі в'язані сукні візерунок гачок для в'язання купальник накид накидом петля плаття пінетки ручне в'язання спиця схема схеми в'язання шапка

http://www.motoenc.ru/

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (9)

Це давнє заняття в'язання спицями

Ми вже багато писали про актуальність у наш час, акцентували увагу на унікальності речей, створених майстрами з допомогою гачка і спиць. Умільці використовують два основних види ручного рукоділля у своїй роботі для створення шедеврів: в'язання спицями і. Про перший поговоримо докладніше. Це давнє заняття давно перетворилося на предмет пильної уваги модельєрів у всьому світі.

Стильні, прекрасні по зручності речі ми зустрічаємо в гардеробах модників і модниць. Актуальні цього року пишні об'ємні шарфи вимагають для свого створення саме роботи спиць. Великі теплі шалі або легкі накидки - теж предмет гордості тих, хто захоплений в'язанням на спицях.  Медики, в свою чергу, давно оголосили про такому цікавому вигляді лікування, як «спіцетерапія".

Цей факт говорить про те, що захоплення в'язанням - заняття, яке допомагає розслабитися після важкого робочого дня, серйозно захопитися, втілити творчі задуми в життя, порадувати своє самолюбство. Також, що краще захопить людини, яка звикла до активного творчості, ніж ретельний підбір кольору, текстури і товщини ниток, моделі майбутньої роботи та іншого-іншого ...

Якщо зануримося в історію, дізнаємося, що в'язання в стародавні часи було справою суто чоловічим .  Жінки пряли шерсть, а чоловіки збиралися ввечері біля вогнища і займалися в'язанням, підбиваючи підсумки минулого трудового дня. Але і в сучасному світі чоловіки не залишаються байдужими до в'язання справі: носять теплі светри і шарфи, задивляються на жінок, чиї достоїнства підкреслені елегантною одягом.

Окремо варто згадати в'язання спицями для дітей. Мами і бабусі, хресні і просто друзі з розчуленням розглядають дитячу одяг, різноманітності якої можна позаздрити. Це древнє заняття в'язання спицями накидомСаме наших малюків хочеться одягнути в усі самої найкраще і цікаве, саме створення дитячих речей дає можливість накопичилася творчим задумом втілитися в життя.

В'язані шапочки і пальто, шарфики і рукавиці, платтячка і легкі костюмчики для літа - все це розчулює і тішить і дорослих і дітей.  В цілому, людям будь-якого віку допоможе оновити гардероб в'язання спицями, моделі і схеми можна підібрати для кожного. З усією впевненістю заявляємо, що в'язання спицями моделі, яку ви підібрали для себе або для людини, якій в'яжете, безсумнівно, приносить масу задоволення!  Успіхів у творчості! За матеріалами knitting-fashion.ru

в'язання спицями, накидом, в'язання на спицях, накид, плаття, схема