Це давнє заняття в'язання спицями

Ми вже багато писали про актуальність у наш час, акцентували увагу на унікальності речей, створених майстрами з допомогою гачка і спиць. Умільці використовують два основних види ручного рукоділля у своїй роботі для створення шедеврів: в'язання спицями і. Про перший поговоримо докладніше. Це давнє заняття давно перетворилося на предмет пильної уваги модельєрів у всьому світі.

Стильні, прекрасні по зручності речі ми зустрічаємо в гардеробах модників і модниць. Актуальні цього року пишні об'ємні шарфи вимагають для свого створення саме роботи спиць. Великі теплі шалі або легкі накидки - теж предмет гордості тих, хто захоплений в'язанням на спицях.  Медики, в свою чергу, давно оголосили про такому цікавому вигляді лікування, як «спіцетерапія".

Цей факт говорить про те, що захоплення в'язанням - заняття, яке допомагає розслабитися після важкого робочого дня, серйозно захопитися, втілити творчі задуми в життя, порадувати своє самолюбство. Також, що краще захопить людини, яка звикла до активного творчості, ніж ретельний підбір кольору, текстури і товщини ниток, моделі майбутньої роботи та іншого-іншого ...

Якщо зануримося в історію, дізнаємося, що в'язання в стародавні часи було справою суто чоловічим .  Жінки пряли шерсть, а чоловіки збиралися ввечері біля вогнища і займалися в'язанням, підбиваючи підсумки минулого трудового дня. Але і в сучасному світі чоловіки не залишаються байдужими до в'язання справі: носять теплі светри і шарфи, задивляються на жінок, чиї достоїнства підкреслені елегантною одягом.

Окремо варто згадати в'язання спицями для дітей. Мами і бабусі, хресні і просто друзі з розчуленням розглядають дитячу одяг, різноманітності якої можна позаздрити. Це древнє заняття в'язання спицями накидомСаме наших малюків хочеться одягнути в усі самої найкраще і цікаве, саме створення дитячих речей дає можливість накопичилася творчим задумом втілитися в життя.

В'язані шапочки і пальто, шарфики і рукавиці, платтячка і легкі костюмчики для літа - все це розчулює і тішить і дорослих і дітей.  В цілому, людям будь-якого віку допоможе оновити гардероб в'язання спицями, моделі і схеми можна підібрати для кожного. З усією впевненістю заявляємо, що в'язання спицями моделі, яку ви підібрали для себе або для людини, якій в'яжете, безсумнівно, приносить масу задоволення!  Успіхів у творчості! За матеріалами knitting-fashion.ru

в'язання спицями, накидом, в'язання на спицях, накид, плаття, схема