Для дітей так приємно в'язати!

Найчастіше я користуюся журналами з в'язання «Валя Валентина" або «Попелюшка в'яже", там просто і зрозуміло описано, в'язання для дітей з описом це зовсім не складно завжди зрозуміло, що і як треба робити. Для дітей так приємно в'язати! Зазвичай просто не можу пройти повз цікавої моделі для дітей! Так що ділюся з вами! В'язання для дітей з описом зовсім не складно!

Перш, ніж приступити до в'язання якій-небудь моделі для дітей, я зазвичай в'яжу зразок з тих ниток і тими спицями, що буду використовувати в подальшому.  З зразком при в'язанні легше підраховувати кількість петель і рядів при порівнянні з описом в журналі. Зазвичай зразок я вивязивают основним візерунком розміром 10х10 см.  Якщо зразок в'язання для дітей виходить менше, то треба взяти товстіший спиці, а якщо більше, то, навпаки, спиці тонший.

Я намагаюся підбирати пряжу для в'язання, схожу на ту, що вказана в журналі. В'язання для дітей з описом на практиці! Хочу поділитися з усіма, кого цікавить в'язання для дітей з описом, вдалою моделлю комбінезона.  Мої дітки із задоволенням би носили його цілий рік, але влітку в ньому занадто тепло. Мені сподобалися в цій моделі і зручна застібка, і вільний крій. Знайшла я цей опис в журналі «Валя-Валентина" 1 / 2000.

Хочу зауважити, що в цьому журналі настільки зрозуміло дається в'язання для дітей з описом, що, навіть не маючи великого досвіду, можна взятися за цю модель для дітей. Вона називається «Костюмчик з жирафом для дітей".  Я не стала вив'язувати візерунок, а зробила костюмчик однотонним, тільки гумку на ніжках і горловину в'язала іншим кольором, а перед прикрасила красивими гудзиками. Опис в'язання для дітей від слів до справи!

Відмінні дані для розмірі 86 вказані в дужках. Матеріали: пряжа (100% овечої вовни; 135 м/50 г) 250 (300) р. Я взяла для в'язання основного полотна пряжу насиченого блакитного кольору, а для гумки кольору морської хвилі.  Спиці 3 і 3,5, 6 гудзиків для застібки; кілька незвичайних гудзиків для прикраси (так приємно поукрашательствовать для дітей!). Основний візерунок, спиці 3,5: лицьова гладь = лицьові ряди лицьові петлі, виворітні ряди виворітні петлі.

Гумка, спиці 3: в'язати поперемінно 1 лицьову, 1 виворітну. ОПИС в'язання Набрати для правої штанини 58 (62) петель ниткою для гумки і в'язати 2 см резинкою. Далі в'язання лицьовій гладдю. Для скосів додати з обох сторін у кожному 10-му ряду 3 рази по 1 (6 разів по 1) петель, потім у кожному 8-му ряду ще 4 рази по 1 (1раз1) петель = 72 (76) петель.

На висоті 24 (26) см через 70 (76) рядів закрити з обох сторін кромочні петлі і тимчасово залишити 70 (74) петель. Для лівої штанини в'язання аналогічне.  Для переду в'язання таке: перші 35 (37) петель лівої штанини і останні 35 (37) правої штанини тимчасово залишити, набрати нову 1 кромочную, зв'язати останні 35 (37) петель лівої штанини і перші 35 (37) петель правою штанини, набрати нову 1 кромочную. На цих 72 (76) петлях в'язати прямо.

На висоті 45 (50) см закрити для пройм з обох сторін у кожному 2-му ряду 1 раз 2 і 3 рази по 1 петлі = 62 (66) петлі. На висоті 55 (62) см закрити для горловини средніе14 петель, з обох сторін від них в кожному 2-му ряду 1 раз 4, 1 раз 3, 1 раз 2 і 2 рази по 1 петлі. На висоті 59 (66) см закрити для плечей залишилися петлі.  Опис в'язання спинки: в'язати до горловини, як перед. На висоті 59 (66) см закрити для горловини середні 24 петлі, з обох сторін від них в кожному 2-му р.. 1 раз 4 і 1 раз 2 петлі.

На висоті 61 (68) см тимчасово залишити для плечей залишилися 13 (15) петель. Опис збірки в'язання: деталі наколоти на викрійку, зволожити і залишити до висихання. Виконати бокові і крокові шви. Набрати по передньому краю горловини близько 55 петель і по задньому краю близько 45 петель ниткою для гумки і в'язати 2 см резинкою. По краю пройм набрати близько 103 (113) петель і зв'язати 2 см резинкою.

Для задніх плечових планок набрати по краю планки для пройми 5 петель, ввести в роботу 13 (15) петель плеча і по краю планки горловини 5 петель і в'язати 2 см резинкою.  Передні плечові планки виконати аналогічно, при цьому на висоті 1 см вив'язати 3 отвори для гудзиків: для цього закрити в одному ряду 4-у і 5-у петлі, 12-ю і 13-ю (13-ту і 14-ю) і 19-у і 20-ю (21-ю і 22-ю) петлі. У наступному ряду знову набрати ці петлі. Для дітей так приємно в'язати! візерунокПришити гудзики на задні плечові планки.

Прикрасити костюмчик різнокольоровими гудзиками на свій смак.  Сподіваюся, вам сподобається ця модель, а ваші дітки будуть виглядати модно і оригінально.  З таким описом в'язання для дітей просте і приємне заняття! Матусі, давайте ділитися моделями в'язання для дітей з описом! За матеріалами www.baby.ru

Схожі записи:
  1. ажурний

опис в'язання, для в'язання, візерунок, петля