В'язання сукні

Розмір: 44.  Для в'язання плаття Вам потрібно: • 500 г пряжі Alpina «Larry" (50% натурального кашеміру, 50% вовни; 160 м/50 г) оранжевого кольору;  • 100 г пряжі Alpina «Susan" (50% вовни, 50% натурального кашеміру; 160 м / 50 г) сірого кольору;  • кругові спиці «Gamma" № 3,5, № 6.  Техніка в'язання.

На спицях: лицьова гладь (лицьові ряди - лицьові петлі, виворітні ряди - виворітні петлі);  гумка 2 / 2 (поперемінно 2 лицьові петлі, 2 виворітні петлі);  жакардовий візерунок: в'язати згідно зі схемою лицьовій гладдю в норвезькій техніці, при цьому неробочу нитка вільно протягувати по виворітній стороні виробу.  Щільність в'язання.  15 петель х 19 рядів = 10 х 10 см, пов'язано лицьовій гладдю на спицях № 5.  В'язані сукні.  Спинка.

На спиці № 3,5 набрати помаранчевої пряжею 74 петлі і в'язати 6 рядів гумкою 2 / 2.  Перейти на спиці № 6.  В'язати 50 рядів лицьової гладдю згідно зі схемою жаккардового візерунка, рівномірно збавити 10 петель (пров'язуючи кожну 5-у і 6-у петлі разом).  На спицях 64 петлі.

Далі в'язати 17 рядів гумкою 2 / 2.  Для оформлення лінії пройм закрити в 18-му ряду з обох сторін по 3 петлі, далі в кожному 2-му ряду 1 раз - 2 петлі, 3 рази по 1 петлі.  Для оформлення лінії горловини в 56-му ряду кокетки закрити середні 20 петель.  Для заокруглення закрити в кожному 2-му ряду 2 рази по 1 петлі.  На спицях 12 петель.  Усі петлі закрити в одному ряду.  Ліве плече в'язати симетрично.

Перед.  В'язати, як спинку.  Для оформлення лінії горловини в 26-му ряду кокетки закрити центральні 6 петель.  Для заокруглення закрити в кожному 2-му ряду 1 раз - 3 петлі, 1 раз - 2 петлі, 4 рази - 1 петлю.  На спицях 12 петель.  Далі в'язати 24 низки гумкою 2 / 2 прямо.  Всі петлі закрити в одне ряду.  Ліве плече в'язати симетрично.  Правий рукав.

Помаранчевої пряжею на спиці № 3,5 набрав 52 петлі і в'язати 6 рядів гумкою 2 / 2.  Перейти на спиці № 6.  В'язати 12 рядів лицьової гладдю.  Для розширення рукава виконати надбавки з обох сторін у кожному 4-му ряду 2 рази по 1 петлі на спицях = 56 петель.  Для оформлення оката рукава закрити з обох сторін по 3 петлі, потім після і перед 2 петлями від краю, в кожному 2-му ряду 1 раз - 2 петлі, 3 рази -1 петлю, всі петлі закрити в одному ряду.  Лівий рукав: в'язати, як правий.

ЗБІРКА І ОБЛАШТУВАННЯ.  Виконати бокові і плечові шви, шви рукавів. В'язання сукні візерунокРукава вшити в пройми.  Комір-гольф.

Помаранчевої пряжею на кругові спиці № 3,5 набрати 100 петель і в'язати 5 рядів гумкою 2 / 2. Всі петлі закрити в одному ряду виворітними петлями (з лицьового боку виробу).  Схема жаккардового візерунка.  Викрійка.

Використовувалися матеріали, опубліковані в журналі "Sandra", № 1 / 2009  Використовувалися матеріали, опубліковані в журналі "KNIT & MODE", № 2 / 2008 р. За матеріалами klubochek.net

в'язані сукні, візерунок, схема, сукня, для в'язання, петля