Зв'яжіть купальник самостійно

В'язані купальники не всі модниці визнавали зручними і практичними. Але сьогодні більшість жінок, якщо ще не придбали такий купальник, так вже точно збираються. В'язані купальники називають трендом 2011 року. Тому вибирати є з чого: в'язані трікіні, закриті купальники, бікіні, моделі зі стрингами або шортами.

Якщо ви хочете, щоб на пляжі вам не було рівних, зв'яжіть купальник самостійно. Зв'яжіть купальник самостійно в'язанняВ даний час зробити це набагато простіше, ніж ще років п'ять тому, тому що сьогодні ви можете знайти безліч різноманітних схем в інтернеті, а в магазині купити потрібні нитки якого завгодно відтінку.  Не вмієте або не хочете в'язати, можете попросити зв'язати вам  подругу або ж звернутися в спеціальну фірму.

Сучасні моделі в'язаних купальників просто створені для того, щоб підкреслити неповторність та своєрідність стилю. Вони такі різноманітні, що вибрати щось підходяще саме для себе зможе будь-яка дівчина.  При цьому, вона буде виглядати чарівно в такому купальнику.  Найчастіше для виготовлення купальників використовують бавовняну пряжу з добавкою у вигляді еластану.

Якщо ви зібралися купувати в'язаний купальник, але переживаєте, що він буде довго сохнути, знайте, що все буде залежати від пряжі. Хоча це все одно забере більше часу, ніж висихання звичайного купальника. Але краса і оригінальність в'язаних купальників з лишком перекривають цей один маленький недолік.  Хтось може подумати, що в 'язання купальнику може бути жарко.

Але якщо порівняти бавовняний  і звичайний купальник з синтетики, то в першому ви будете відчувати себе більш комфортно.  колір, фасон і візерунки в'язаних купальників  Що стосується модних фасонів, то ви могли помітити, що як у минулому році, так і в цьому популярні в'язані міні бікіні. Також варто звернути увагу на  з «сіточкою", квітковими мотивами, мереживами і різними орнаментами.  Модні малюнки геометричні фігури та горошок.

У моді жовті, сірі, блакитні, рожеві, білі і  чорні в'язані купальники.  Модним трендом сміливо можна назвати в'язаний бікіні без бретелей і зав'язок. Часто для прикраси використовується бахрома.  Одним з головних достоїнств в'язаних купальників є те, що вони чудово коректують фігуру. За допомогою драпірування або рюшечек на трусиках і ліфі ви зможете додати об'єм.

А завдяки метеликам або квіткової композиції можна відвернути увагу від деяких «проблемних" зон.  Джерело За матеріалами v-krujevah.ru

купальник, візерунок, в'язаний купальник, схема, в'язання