Зв'язати можна навіть купальник

Що тільки не зробиш, якщо руки золоті. Як з'ясовується, зв'язати можна навіть купальник! Найпростіший пляжний костюм, пов'язаний спицями може виглядати наступним чином. Для викрійки нижньої частини купальника нам потрібні наступні мірки: напівобхват талії, напівобхват стегон, довжина виробу по боку, довжина середньої частини (тобто від середини лінії талії спереду до середини лінії талії ззаду).

Зв'язати можна навіть купальник купальникРобимо креслення по заданих мірками на щільному папері. В'язати починаємо з верху щільною гумкою, набравши необхідну кількість петель № 1,5 поступово збільшуючи по одній петлі через певну кількість рядів у відповідності з вашою схемою крою. Через 3см переходимо на панчішну в'язку спицями № 2,5, так само додаючи петлі до лінії стегон. викрійкою, починайте прибирати петлі (різко або поступово - залежить від моделі, яку ви собі намітили).

Зв'язавши, таким чином, дві половинки, гарненько отпарьте через вологу тканину і висушіть, потім зшийте. Для ліфа купальника виміряйте обхват грудей на рівні пахв і н а 6 см вище талії. Вийти щось нагадує дуже короткий топ. В'яжемо, починаючи з найдовшою лінії спицями № 2,5, провязав ок. 2 / 3 висоти, переходимо на спиці № 1,5.

Тепер виріб можна зшити, бретельки сплести з різнокольорових ниток, а сам купальник прикрасити вишивкою, кольоровими гудзиками або спочатку замість панчішної в'язки вибрати гарний візерунок. З тієї ж викрійці можна в'язати гачком купальник, він буде більш щільним і міцним, ніж спицями, а ліф можна пов'язати з окремих кольорових квадратів. Вийти більш відкритий купальник.

Злитий купальник можна зробити, з'єднавши ліф і нижню частину полотном ажурною в'язки. Таким же візерунком зв'яжіть велике квадратне полотно, яке буде служити вам як Паре на пляжі, і як гарна ажурна шаль - вдома. За матеріалами vayjem.com

купальник, візерунок, ажурний, петля