В'язаний купальник це шедевр

В'язаний купальник це шедевр накидВ'язані купальники зараз дуже популярні! Тому купальників дуже актуальна тема для сучасних в'язальниць, як досвідчених, так і початківців. Сьогодні я розповім про основні принципи в'язання купальника гачком. Всю інформацію я збирала від досвідчених в'язальниць, а так само на основі особистого досвіду в'язання купальника. Зовсім скоро я зроблю майстер клас з в'язання купальника з покроковими фотографіями і відео. З якої пряжі в'язати купальник?

Дівчатка, подборочка з випробування пряжі дивіться тут: Цим питанням задаються всі в'язальниці. на форумах практично на кожній сторінці нескінченно задають це питання! Пряжа потрібна еластична! Найбільше підходить пряжа з вмістом еластану. Порившись в магазинах пряжі, я знайшла два види пряжі з еластаном. Іноземна пряжа під назвою «El-cotton" (50 г/170 м), яка рідко зустрічаються у продажу.

І наша вітчизняна, яку ви зустрінете в багатьох магазинах. Це пряжа фірми Камтекс, називається Бавовна стрейч, метраж 50гр 160метров. Можете подивитися її прямо на сайті Камтекса Мені подобається ця пряжа своїм забарвленням, дуже багато ніжних квітів. Крім того вона дуже м'яка і приємна до тіла. З чого робити лямки для в'язаного купальника?

PМногіе просто вивязивают ланцюжки з і або з накидом, тобто в'яжуть шнурочки. Але я не рекомендую вам так в'язати! Краще купіть просту капелюшну гумку. Або спробуйте використовувати білизняну. Хоча я сама маю досвід тільки з капелюшної. Її так само обв'яжіть стовпчиками без накидов під колір свого купальника. В'язаний купальник це шедевр для в'язаннякапелюшна гумка буває різної товщини, вибирайте не сильно товсту щоб виглядало акуратніше.

Розумієте, такі лямочки кращевитримають вага грудей ніж просто вивязание з пряжі. Та й груди буде виглядати більш піднесеною і стоячій! Це я точно кажу, на основі особистого досвіду, бо я випробувала обидва варіанти! Як не дати чашечці розтягнутися, якщо пряжа для в'язання використовується без еластану? PЧтоби чашка не розтягувалася потрібно з боків обов'язково прокласти гумку!

Можете прокласти саму капелюшну гумку. Але наскільки я знаю, в'язальниці активно використовують гумові нитки! Їх ще називають силіконова жилка, або нитка-гумка для бісероплетіння, або нитка спандекс (ще її називають шпульная гумка). Так от, пров'яжіть останній або пару останніх рядів обв'язки разом з цією гумкою і чашка не буде так тягнутися!

Так само можна використовувати білизняну гумку (приблизно 3мм завширшки), але її по всій видимості доведеться пришивати, сама я її ще не випробувала. Як зв'язати чашечку для бюстгальтера купальника? Я пропоную вам 2 варіанти зі схемами. Перша схемка підходить для блакитного ліфа, а друга для коричневого. За першою схемою в'яжіть постійно розширюючи. А так само ще подивіться. Яку використовувати вже вирішуйте самі.

Чашки для купальника Чашечки використовувати не обов'язково. Але якщо груди невеликі або пережила вагітність і грудне вигодовування, то чому б ними не скористатися. Чашечки бувають різними, навіть з ефектом Пуш-ап. Як я зрозуміла, для купальників найкраще використовувати чашечки типу Модель ВC-53, Модель FB-41 чашечку зручно вставляти якщо ви зробите підклад.

В якості прикладу хочу запропонувати вам роботу японських дизайнерів. Тут ви наочно побачите як пристрочена подкладочка і як вставляється чашечка. До речі, крім чашечок пушап вони використовують силіконові вкладиші вкладиші. Груди з такими владишамі виглядає просто ідеально, навіть якщо вона маленька і підвішеному.

Крім того, кажуть, що на дотик вони як натуральні грудей. Підкладка для в'язаного купальника Порившись на форумах де шиють купальники я дізналася, що в якості підкладкової тканини можна використовувати так званий біфлекс (спеціальна тканина для шиття купальників), а так само дуже тонку тканину трикотажну з якої шиють білизну. Втім, я думаю, варто зайти в швейний магазин і запитати підкладковий матеріал для купальників.

До речі, багато для в'язаних купальників зовсім не використовують підкладкову тканину. Але мені здається це необхідно, оскільки більш гігієнічно і естетично. До речі, її можна пришити так, що вона буде служити кишенькою для чашечки! Як зв'язати трусики для купальника? Я зустрічала різні описи, але мені вони не знадобилися.

Раджу вам в'язати дуже простим, але ефективним способом. Візьміть свої улюблені трусики. І в'яжіть орієнтуючись на них звичайними стовпчиками з накидом, або без накиду, дивлячись який в'язкої ви віддали перевагу в'язати чашечки. Почніть, наприклад з пояса, Можна прямо відразу обв'язати гумку або ув'язати її в перший ряд.

Спочатку в'яжіть прямо, а потім зменшуйте по лінії трусиків. Повірте, трусики пов'язані за зручною вам моделі вийдуть куди краще, ніж по якомусь журнальному опису! Ну от здається найголовніше про в'язанні та оформленні в'язаних купальників я вам доповіла! Дуже скоро сподіваюся виставити і модель з описом для тих кому це потрібно!

А поки фантазуйте і придумуйте! Може ви теж створите в'язаний купальник - шедевр! автор Oleksi, За матеріалами oleksi.ru

в'язаний купальник, для в'язання, купальник, накид