Сучасні в'язані купальники різноманітні

Якщо ще не так давно багато дівчат вважали в'язаний купальник непрактичним і незручним, то на сьогоднішній день деякі з нас вже придбали цю цінну річ. І правильно зробили! В'язані купальники модний тренд 2011 року.  Сьогодні вибір купальників просто величезний. Закриті купальник, купальник з трусиками стринги, модель трікіні - сучасного покупця нічим не здивуєш.  Мода постійно змінюється.

На сьогоднішній день дизайнери, переслідують мету - підкреслити індивідуальність стилю, його неповторність. В'язаний купальник як не можна краще відповідає цим вимогам. Сучасні  в'язані купальники настільки різноманітні, що кожна дівчина може підібрати собі купальник, в якому вона виглядатиме просто чудово.   Зв'язати купальник можна самому і тоді на пляжі вам не буде рівних.

Найчастіше його в'яжуть з бавовняної пряжі з додаванням еластану (тоді купальник добре сидить на фігурі).  Мода на в'язані купальники це не нове віяння. Років 10-20 тому деякі модниці вже звертали на них свою увагу, проте через відсутність матеріалів потрібної якості  в'язані купальники не отримували тоді особливої ​​популярності.  Багато дівчат відмовляють собі у купівлі в'язаного купальника лише тому, що він довго сохне.

Все залежить від пряжі.  Дійсно, він сохне трохи довше, ніж купальники з тканин. Але Ви можете переодягнути інший купальник або трохи довше почекати. Навряд чи вам принесе це багато незручностей.

Треба сказати, що швидше за все сохнуть купальники з віскози.  Дехто схильний вважати, що у в'язаних купальниках жарко.  Якщо купальник пов'язаний з бавовняної нитки, то в ньому буде набагато комфортніше, ніж наприклад в синтетичному тканинному купальнику.  Які моделі в'язаних купальників пропонують нам дизайнери в 2011 році?

Як і в минулі роки, дуже популярні роздільні моделі в'язаних купальників, які дуже відверті і лише злегка прикривають інтимні частини тіла.  Дуже часто зустрічаються на «закритих" купальниках такі елементи як мережива, квіткові мотиви, різні орнаменти і «сіточка", які дуже оригінально виглядають саме у в'язаному вигляді. З модних малюнків можна виділити горошок і різні геометричні фігури.

Чорні купальники, білі, блакитні, сірі, рожеві, жовті.  Який колір ви б не вибрали, в'язаний купальник буде виглядати дуже ефектно і сексуально.  В'язані купальники з трусиками стрінги, купальники трікіні, купальники із закритим топом і плавками-шортами, або закритим топом, закриті моделі, які за ступенем відкритості ані трохи не поступаються  бікіні У цьому і є родзинка в'язаних купальників.

Ніякі тканини не зрівняються з відвертими в'язаними візерунками. Сучасні в'язані купальники різноманітні в'язаний купальникПростір для фантазії, який важко реалізувати в трикотажі, легко знаходить втілення у в'язаному полотні.  Модний тренд в'язаний купальник бікіні без зав'язок і бретелей. Дуже часто дизайнери використовують для прикраси своїх шедеврів бахрому. В даний час багато фірм, готові надати послуги з в'язання купальників за індивідуальним замовленням.

Якщо ви володієте технікою в'язання, не важко виготовити купальник самостійно. Ви можете вибрати ту модель, яка на ваш погляд, має ідеальні форми верху і низу.  Принадність в'язаного купальника полягає також в тому, що ви зможете за допомогою деяких деталей, візуально коректувати свою фігуру.

Так наприклад, рюшечки чи модна драпірування на ліфі або трусиках може додати об'єм, яскраве прикраса, наприклад, квіткова композиція, метелики відвернуть увагу від «проблемних" зон.  Вяжем ажурний купальник Можна також поекспериментувати з деталями.  Так, наприклад, дуже красиво виглядає купальник щільної в'язки з нашитими на неї блискітками або стразами. Такий підхід не тільки прикрасить ваш купальник, а й правильно розподілить лінії.

Візерунок, який ви виберете, так само залежить тільки від вашої фантазії. Ажурна в'язка, горошок, «сіточка" - вибирайте що подобатися!   Одягти в'язаний купальник зможе лише жінка, впевнена в своїй привабливості.  Така річ у гардеробі вимагатиме певної сміливості.

Якщо ви володарка пишних грудей, тонкої талії і струнких ніжок, чому б не похвалитися перед оточуючими досконалістю своїх форм, тим більше що  пляжна мода і так передбачає певну відвертість. За матеріалами www.borofka.ru

ажурний, купальник, в'язаний купальник, візерунок