Укорочені в'язані кофти

У колекціях великих дизайнерів завжди знаходилося місце для в'язаних виробів. У новому сезоні, особливо взимку, очікується так званий бум на в'язані речі. Дуже популярними будуть в'язані кофти, як ручної роботи, так і виконані за допомогою в'язальної машини. Мода 2010 -2011 щодо в'язаних кофт повторює те, що було запропоновано раніше, і в той же час не заперечує деяких нововведень.

Судячи по колекціях, можна передбачити хвилю тонкого трикотажу. Що стосується найбільш популярних моделей, як не дивно це традиційний образ в'язаному кофти. Подовжені тонкі кардигани прикрасили колекцію Nina Ricci, Herm?? S, Lacoste. Трикотажні літні кофти можна навіть надягати на голе тіло, що й пропонують нам дизайнери. Дуже порадували деякі дизайнери багатим декором.

Бренд Moschino обмежився досить скромним прикрасою в'язаних кофт, представивши їх у вигляді атласних стрічок. Oscar de la Renta прикрасив яскраву помаранчеву кофту аплікацією, вишивкою та намистинами. Більш яскраві, як у прямому, так і в переносному сенсі, в'язані кофти продемонструвала Vivienne Westwood. Скорочений варіант соковитих помаранчевих моделей виділялися насиченістю кольору і опуклої фактурою.

Моделі мали круглий виріз. Різнобарвні візерунки, переплетення з кіс, ромбів, текстурні композиції дуже актуальні. Ви можете придбати готову кофту або зв'язати її спицями або гачком. Якщо ви хочете, щоб кофта була теплою, краще виконати виріб спицями. Літній варіант краще виконати гачком.

Ажурне полотно, зв'язане гачком, виглядає дуже красиво і жіночно. Таку кофту можна також одягти поверх купальника. Ви будете виглядати дуже стильно. В'язана кофта стильний варіант, як для прогулянок, так і для виходу в світ.

Дизайнери пропонують жінкам різні моделі в'язаних кофт. Подовжений варіант в'язаному кофти з рукавами може замінити пальто. Тому Ви можете надіти його поверх річного сукні. Влітку дуже популярним буде модель кофти - міні-кардиган в світлому виконанні. В'язана кофта з тонкої пряжі може стати доповненням до ділового гардероба, який вимагає певної лаконічності.

Однак вона повинна бути пастельних тонів або темного кольору і обов'язково - прилеглого силуету. Осінньо-зимові колекції 2010 -2011 була виконані у властивій для них приглушеною лаконічності. Дизайнер Kimberly Ortiz продемонстрував чорний довгий кардиган ажурною в'язки який став, мабуть, новинкою, якщо вважати, що він призначений для холодного сезону. Багато дизайнерів дотримуються стилю ретро.

Так, наприклад, модель Rag and Bone особливо приваблива для тих, хто любить стиль ретро. Товста в'язка і сіро-чорне виконання надає кофті якусь родзинку і дух старовини. В'язані кофти можуть мати різні комірці. Якщо ви хочете, щоб Ваш силует візуально став стрункішим, вибирайте в'язану кофту з Vобразним вирізом.

У 2010 - 2011 року модні будуть кофти із застібкою до коміра-стійки, а також повна їх протилежність в'язані кофти із запахом. Модна фішка в'язаних кофт 2010-2011 це пояс. З його допомогою можна зробити акцент на талії. Дуже актуальною в 2010-2011 році буде в'язана кофта на гудзиках.

Кофти-букле товстої в'язки або кофта, виконана, в'язкої «гумка" підійдуть для прогулянки по місту. Вони гармонійно поєднуються з прямими обтягуючими або класичними брюками. Дуже часто в колекціях зустрічаються укорочені в'язані кофти спортивного стилю, які можна носити з розкльошеними короткими спідницями сміливих яскравих кольорів.

Укорочені в'язані кофти в'язані речіВільний крій в'язаних кофт прекрасний варіант, як для тендітних дівчат, так і для тих, хто хоче приховати округлості фігури. Однак дуже акуратно потрібно поставитися до вибору нитки і способу в'язки. Об'ємні ромби або ретро-коси на в'язаній кофті чудово підійдуть для відпочинку з друзями. Однак потрібно пам'ятати про те, що вони візуально збільшують силует. Тому жінкам з пишними формами, краще вибрати в'язану кофту звичайної, гладкою в'язки.

Для того щоб зрівноважити фігуру, можна підібрати моделі в'язаних кофт, які візуально збільшують Ваш силует там, де це необхідно. Так, наприклад, в'язання на грудях може бути більш опуклою, а ближче до талії більше гладкою. Модний малюнок дуже простий і лаконічний - поздовжні смуги лицьової і виворітної в'язки, а також традиційні кіски. Актуальними будуть і поперечні смуги різної в'язки та в різнобарвному виконанні.

З чим носити в'язану кофту? (Фото) В'язана кофта, завдяки своїй простоті й одночасно елегантності дозволяє сміливо поєднувати її з іншими нарядами. Практична і зручна кофта для сучасної жінки незамінний предмет гардероба. Дизайнери пропонують носити неяскраві кофти в поєднанні з елегантними вечірніми спідницями.

Новинка в світі моди це поєднання джемпера або в'язаній кофти з довгою спідницею до п'ят. Підібравши в'язану кофту в певному стилі, Ви зможете поєднувати її з іншими деталями гардеробу. В'язана кофта актуальне, демократичний і багатоликий предмет гардероба. За матеріалами ya-modnaya.ru

Схожі записи:
  1. Кофта пов'язана гачком

купальник, плаття, в'язані кофти, в'язані речі, ажурний, візерунок