В'язаний кролік13

Зробіть кролика з в'язаного квадрата - це також ж мудро, як діставати кролика з капелюха!  Будь трохи пухнаста, не гладка пряжа будь-якого кольору на ваш вибір. Вам не знадобиться багато пряжі. Досить 6-дюймового (15,24 см) квадрата плюс трохи для вушок і прикраси, щоб отримати кролика гарного розміру.  Якщо на ярлику Вашої пряжі зазначений рекомендований розмір спиць, то скористайтеся такими - або меншого розміру.

Приклад: (35 ярдів (32,04 м) пряжі, спиці розмір - 5)  Наберіть достатню кількість петель для отримання 6-дюймів (15,24 см) (приклад, при початковій пряжі - 35 петель) Гладке полотно в панчішної в'язки (1 ряд лицьова в'язка, 1 ряд виворітна), до тих пір, поки довжина квадрата не буде дорівнює ширині. Закрити ряд. Вирішите, яку в'язку лицьову або виворітну ви будете використовувати для зовнішньої частини кролика.

Використовуючи схему, позначте точки А, А 'і Н шпильками. Гобеленова голка з ниткою довгою приблизно 24 дюйма (60,96 см). Залишаючи хвіст приблизно 8 дюймів (20,32 см), починаємо в точці А, і шиємо довгими стібками півколо до точки Н, тепер півколо до точки А '. Зберіть цей шов і зв'яжіть кінці на вузол. Заповніть голову наповнювачем.  Використовуючи кінці зібраної нитки, зашейте підборіддя.  Позначте точки В, В ', С і С'.

Використовуючи нитку, якою збирали голову в Кроці 2 зшийте край АВ, щоб просунутися до ВС, і відповідно А'В 'до В'С'.  Позначте точки D, E, F, D 'E'. Всуньте в голку нитку довжиною, приблизно, 24 дюйма (60,96 см). Залиште хвіст довгою 12 дюймів (30,48 см), починаючи в точці F, пришиваємо край FE до крайки ED.  Те ж саме з іншого боку.

Пронизує голку з хвостом і зшиваємо край F'E 'до крайки E'D'.  Набейте наповнювачем ноги і тіло. Зашийте животик. Витягніть лапки в сторони і зшийте кінці до обох боків животика кролика. Сховайте кінці нитки.

Наберіть 5 або 6 петель.  Парування в рубчик, 10 або 12 рядів. Тепер зменшуємо петлю в наступних рядах, щоб сформувати довгастий трикутник. Коли залишиться дві петлі, пров'яжіть ще один ряд, потім пров'яжіть дві петлі разом.

Зробіть інше вухо. Пришийте вуха до голови кролика.  Візьміть маленьку кульку наповнювача і пришити міцно з задньої частини кролика. (Або, Ви можете витягнути невелику кількість наповнювача в'язальним гачком зсередини кролика). За матеріалами dom.sibmama.ru

Схожі записи:
  1. Вязаное пальто
  2. в'язати гумкою, гачок

схема, петля, спиця, в'язання