Рожевий в'язаний кролик

Рожевий в'язаний кролик, іграшка  Ця в'язана іграшка кролик створювалася чотирма спицями. Спочатку я планувала зв'язати невелику ляльку, але на півдорозі моя лялька перетворилася на кролика! Ця інструкція покаже, як зв'язати іграшку на чотирьох спицях або круглих спицях.

15х8см Спиці в'язальні, калька, ножиці, шпильки, голка, олівець  Тканина кольорові обрізання чи тканину для лап, і вух, плюс інша частина для серця (це може бути та ж сама тканина або контрастна).  Додаткова тканину маленька частина білого клаптика або тканину для мордочки.  Пряжа 2 мотка бавовняної пряжі: 1 моток - рожевий і 1 білий моток.

Художні оформлення 2 відповідні гудзики для очей. 1 різних гудзик для носа. (Ви можете хотіти експериментувати СP різними кольорами і розмірами перш, ніж Ви пришиєте їх.)  1 маленький білий помпон для хвоста.  Нитка біла, для зшивання деталей.  Нитка, щоб відповідні квітам гудзиків.  Наповнення обрізки тканин або синтепон.  1. Почніть з в'язання тулуба.

Використовуючи 4 спиці, наберіть 60 петель рівномірно через 3 спиці. Використовуючи круглі спиці, помістіть маркер перед першою петлею (так, щоб Ви могли тримати рахунок числа петель).  Тепер, використовуємо схему для в'язання:  Продовжите цей зразок, поки у Вас не набереться 16 смуг, або приблизно 10 см.  Використовуючи круглі спиці, помістіть ще 2 маркера 1 в двадцятому петлі і один в 40-ой. Тоді, використовуємо наступну схему для в'язання:

Продовжіть використовувати рожеву пряжу і зменшуємо на одну петлю на початку кожної спиці (або в кожному маркері, використовуючи круглі спиці), поки Ви не наберете 6 петель в запасі на кожній спиці (або 18 для круглих спиць). (Зменшуємо, пров'язуючи 2 петлі через фронт стібків.) Відрізаємо пряжу, залишаючи 20 см (8 в) хвіст. Пронизує хвіст через що залишаються петлі. На даному етапі у Вас повинна бути форма труби, яка закрита в одному кінці.

2. Рожевий в'язаний кролик спицяВикористовуючи наповнювач, наповніть тіло.  3. Для шматків тканини, зробіть зразок, використовуючи шаблони нижче.  Прикріпіть це до тканини і обведіть частини. Ви повинні будете вирізати 2 форми ноги, 4 форми вуха, 4 форми руки, 1 нижню форму, 1 серцеву форму, і 1 форму морди.

Додаткові 2 нижніх форми.  4. Щоб зробити сумку рису, прикріпіть частині матеріалу відходів разом і шийте, залишаючи 2 см (3 / 4 в) отвір для того, щоб випустити праву сторону (як зазначено). Випустіть праву сторону і заповніть сумку рисом. Зшийте закрите отвір і вставте в основі в'язаного кролика.  5. Лавірують збереження (скопіював) нижню частину на одній стороні сумки рису (права сторона).

Вставте сумку рису у відкриту основу кролика (права сторона шаблонів не лицьового боку тканини).  Булавка в місці, з в'язаним краєм підвернена поверх сумки рису. Зшийте туго.  6. Для ніг, поверніть кожну частину навпіл (як зазначено на зразку) і шийте.

Залиште основу кожної ноги відкритою для того, щоб випустити праву сторону і наповнити. Випустіть праву сторону.  7. Використовуйте палицю для наповнення, щоб наповнити кожну ногу.  Підверніть ноги під краєм фронту кролика, приблизно 2 см (3 / 4 в). Булавка і стібок в місці.  8. Прикріпіть рот на білу частину морди.

Зшийте частина морди на кролика, розміщуючи його так, щоб вершина відповідала вершині першої смуги CC на тілі.  Руками зшийте рот з ниткою вишивки. Прикладіть гудзики для носа, потім додайте залишаються гудзики для очей.  9. Для кожної руки, скріпіть 2 частини разом і зшийте, залишаючи кінці, відкриті для того, щоб випустити праву сторону і наповнити.

Випустіть праву сторону і використовуйте палицю для наповнення, щоб наповнити кожну руку.  10. Для кожного вуха, скріпіть 2 частини разом і зшийте, залишаючи кінці, відкриті для того, щоб випустити праву сторону і наповнити. Випустіть праву сторону.

Використовуючи пунктири на зразку як гід, скрутіть фронт кожного вуха трохи і зшийте в цьому в місці це додасть форму для вуха кролика. Прикладіть вуха на кожній стороні тіла, вище очей.  11. Прикладіть хвіст помпона наприкінці кролика.

За матеріалами em-tut.ru

Схожі записи:
  1. В'язання гачком приваблює своєю простотою і витонченістю

схема, для в'язання, петля, в'язані іграшки, спиця