В'язані зайці

В'язані зайці гачокНа цей раз прийшла черга в'язання мабуть, найвідомішому і улюбленому виду рукоділля всіх мам. За допомогою спиць або гачка можна зв'язати оригінальні великодні сувеніри в подарунок бабусям, дідусям і хресним батькам, а також використовувати їх в якості. Курочки і зайці одні з найбільш поширених символів Великодня.

В'язати їх можна як гачком, так і спицями. Це можуть бути просто м'які іграшки або «грілки" для крашанок. Іграшками можуть побавитися діти, а «грілки" прикрасять ваш великодній стіл. В'язані пасхальні зайці та курочки виготовляються досить швидко потрібно всього лише витратити один вечір на те, щоб у вашому будинку оселився невеликий «загін" цих милих тваринок.

Тут можливі два варіанти. Перший це повністю пов'язані яйця, набиті синтепоном. Як правило, вони в'яжуться спицями, але можна задіяти і гачок. Такі в'язані пасхальні яйця можна оригінально оформити: наприклад, зв'язати для них кошики (класичний варіант) або заповнити ними лоток для яєць, залишивши його відкритим (варіант для оригіналів).

Другий варіант це обв'язування гачком звичайних яєць. Такі ажурні пасхальні яйця стануть справжньою окрасою інтер'єру, правда, над їх створенням доведеться потрудитися. Але результат того вартий! Такі обв'язані яйця можна повісити на пасхальне дерево або просто на гілку верби. Любительки в'язання створюють цілі великодні композиції, використовуючи нитки і гачок (спиці).

Вони піднімуть настрій і наповнять ваш дім святковою атмосферою. Спробуйте і ви освоїти пасхальне в'язання! За матеріалами active-mama.com

гачок, спиця, ажурний, в'язання