В'язані іграшки та прикраси до великодня

В'язані іграшки та прикраси до Великодня: пасхальне яйце, зайчики і курчата. Опис в'язання іграшок гачком Щоб виготовити такі іграшки будуть потрібні зовсім небагато часу, а також залишки різних ниток, що підходить гачок, набивка і кілька бусинок. І так, приступимо :-)

В'язані великодні яйця-підвіски: Для в'язання крашанок гачком нам потрібно: - залишки бавовняної пряжі різних кольорів (я використовувала Gjestal Bomull Sport (50 гр .= 100 м.), Schachenmayr Catania, 50 гр .= 125 м. і Іріс в 2 нитки) - наповнювач (найкраще синтепон) чи яйце з пінопласту. Опис в'язання: 1 ряд: набрати 2 в.п. і замкнути в кільце. Провязать 5 ст. б / н. [= 5 ст. б / н. Далі в'язати по колу;

2 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю *. Повторити * 5 разів [= 10 ст. б / н; 3 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю *. Повторити * 10 разів [= 20 ст. б / н; 4 ряд: провязать без надбавок [= 20 ст. б / н; 5 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 1 ст. б / н *. Повторити * 10 разів [= 30 ст. б / н;

6-15 ряди: провязать без надбавок [= 30 ст. б / н. Якщо ви обв'язує яйце з пінопласту, то на цьому етапі його необхідно помістити всередину. 16 ряд: * 5 ст. б / н., пропустити 1 ст. б / н попереднього ряду *. Повторити * 5 разів [= 25 ст. б / н; 17-18 ряди: провязать без надбавок [= 25 ст. б / н. Набиваємо синтепоном;

19-20 ряди: * 1 ст. б / н., пропустити 1 ст. б / н попереднього ряду *. Повторити * Поки не буде закопано все отвір; Зв'язати ланцюжок з 35-40 повітряних петель і прикріпити її до яйця за допомогою з'єднувального стовпчика. Обірвати нитку і заховати кінець всередину. В'язане яйце-підвіска готово! Тільки що вилупилися курчата, зв'язані гачком:

Для в'язання гачком курчати нам потрібно: - залишки білої пряжі (я використала пряжу Schachenmayr Idena Plus, 100% акрил, 50 гр .= 133 м.); - 2 намистинки (діаметром 6 мм.); - нитки чорного кольору. Опис в'язання: Курчата пов'язані з майстрині Наталії Відмер (Laska_Sweden). Для в'язання курчати я використовувала пряжу з ворсом, а вона, при в'язанні гачком, виходить більш пухнастою з виворітного боку.

В'язані іграшки та прикраси до великодня в'язання гачкомТому мені довелося трохи "схитрувати" наступним чином: після того як тулуб курчати було пов'язано, я закінчила в'язання жовтою ниткою з'єднувальним стовпчиком, перевернула роботу і почала в'язати білою ниткою в зворотному напрямку. Дзьоб пов'язаний гачком 2 з муліне червоного кольору. 1 ряд: набрати 2 в.п. і замкнути в кільце. Провязать 6 ст. б / н. [= 6 ст. б / н. Далі в'язати по колу.

2 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 2 ст б / н. *. Повторити * 2 разів [= 8 ст. б / н. 3 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 3 ст б / н. *. Повторити * 2 разів [= 10 ст. б / н. Обірвати нитку.

Ціле яєчко пов'язано з. В'язані великодні кролики (зайчики): Для в'язання гачком кролика нам потрібно (на одного кролика): - 30-40 гр. акриловою або вовни (я використовувала для рожевого кролика - пряжу Gjestal Superwash Sport, 100% шерсть, 50 гр .= 100 м., колір 222; для жовтого кролика - пряжу Schachenmayr Idena Plus, 100% акрил, 50 гр .= 133 м .); - 2 намистинки (діаметром 6 мм.); - нитки чорного кольору. Опис в'язання: 1 ряд: набрати 2 в.п. і замкнути в кільце. Провязать 6 ст. б / н. [= 6 ст. б / н.

Далі в'язати по колу; 2 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю *. Повторити * 6 разів [= 12 ст. б / н. 3 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 1 ст. б / н *. Повторити * 6 разів [= 18 ст. б / н.

4 ряд: провязать без надбавок [= 18 ст. б / н; 5 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 2 ст. б / н *. Повторити * 6 разів [= 24 ст. б / н. 6-7 ряди: провязать без надбавок [= 24 ст. б / н;

8 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 3 ст. б / н *. Повторити * 6 разів [= 30 ст. б / н. 9-11 ряди: провязать без надбавок [= 30 ст. б / н, 12 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 4 ст. б / н *. Повторити * 6 разів [= 36 ст. б / н. 13-18 ряди: провязать без надбавок [= 36 ст. б / н, 19 ряд: * 5 ст. б / н, пропустити 1 ст. б / н попереднього ряду *. Повторити * 6 разів [= 30 ст. б / н, 20 ряд: * 4 ст. б / н, пропустити 1 ст. б / н попереднього ряду *. Повторити * 6 разів [= 24 ст. б / н;

21 ряд: * 3 ст. б / н, пропустити 1 ст. б / н попереднього ряду *. Повторити * 6 разів [= 18 ст. б / н. Наповнити тулуб синтепоном, 22 ряд: * 2 ст. б / н, пропустити 1 ст. б / н попереднього ряду *. Повторити * 6 разів [= 12 ст. б / н; 23-24 ряди: * 1 ст. б / н, пропустити 1 ст. б / н попереднього ряду *. Повторити *, поки не буде закопано все отвір тулуба. Нитка обірвати і заховати кінець всередину. 1 ряд: набрати 2 в.п. і замкнути в кільце. Провязать 6 ст. б / н. [= 6 ст. б / н.

Далі в'язати по колу. 2 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 2 ст б / н. *. Повторити * 2 разів [= 8 ст. б / н. 3 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 3 ст б / н. *. Повторити * 2 разів [= 10 ст. б / н; 4 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю, 4 ст б / н. *. Повторити * 2 разів [= 12 ст. б / н; 5-14 ряди: провязать без надбавок [= 12 ст. б / н, 15 ряд: * пропустити 1 ст. б / н попереднього ряду, провязать 5 ст. б / н *. Повторити * 2 рази [= 10 ст. б / н. Обірвати нитку і заховати кінець всередину. 1 ряд: набрати 2 в.п. і замкнути в кільце.

Провязать 6 ст. б / н. [= 6 ст. б / н. Далі в'язати по колу. 2 ряд: * 2 ст. б / н. в одну петлю *. Повторити * 6 разів [= 12 ст. б / н. 3-6 ряди: провязать без надбавок [= 12 ст. б / н. Набити наповнювачем. 7 ряд: * пропустити 1 ст. б / н попереднього ряду, провязать 2 ст. б / н *. Повторити * 4 рази [= 8 ст. б / н. 8-9 ряди: провязать без надбавок [= 8 ст. б / н.Оборвать нитку і заховати кінець всередину; 1. Пришиваємо вушка і лапки;

2. Пришиваємо очки і вишиваємо носик; В'язаний пасхальний кролик готовий! За матеріалами grukhina.ru

Схожі записи:
  1. накид
  2. накидом, в'язані сукні

опис в'язання, для в'язання, в'язані іграшки, в'язання гачком, в'язання гачком, гачок