В'язання шапочки ниткою

Для в'язання комплекту потрібно: 450 г пряжі "Альпака" фірми CEAM (100% альпака, 167 м/50 г). В'язання на спицях № 4 і гачком № 2.  Узори для в'язання: виворітна гладь (ліц. р. - Ізн. П., ізн. Р. - Ліц.п.).  В'язання шапочки Ниткою в 2 складання набрати 30 петель і в'язати в поперечному напрямку за схемою 3 (на схемі 32 п.). Повторити візерунок з 1-го по 34-й р. 3 рази, потім зв'язати з 35-го по 40-й ряд.

Зв'язати гачком ст. без накиду дно шапочки діаметром 18 см.  В'язання денця має бути м'яким.  Не відриваючи нитку, прив'язати гачком денце до тулье. Шапочку зшити.  В'язання манишки Набрати 30 петель і в'язати по схемі 1. Потім з бічних кісок по верхньому краю манишки набрати 16 петель і в'язати хусткової в'язкої 8 см.

Зменшити петлі, пров'язуючи в кожному ряду по 2 петлі разом за передню стінку, поки не залишиться 1 петля . Так само зв'язати другу сторону манишки.  В'язання рукавиць Рукавиці в'яжуться з двох половинок. Набрати 22 петлі і в'язати за схемою 2. В'язання шапочки ниткою для в'язанняЗв'язати дві однакові деталі, які є лицьовою стороною рукавиць.

Для внутрішньої сторони набрати 22 п. і пов'язати хусткової в'язкої 5 рядів. Потім виворітного гладдю зв'язати ще 18 рядів. У 19-му ряду 1 п. провязать ізн., 7 п. зняти на дод. спицю, в'язати осіб. до кінця ряду.  20-й ряд в'язати так: 1 осіб., 7 п. набрати на спицю (замість знятих 7 п. на дод. Спиці), 1 ізн. Зв'язати 36 рядів і почати зменшення, пров'язуючи в кінці кожного ряду по 2 петлі разом за передню стінку, поки не залишиться 8 п. Решта петлі закрити.

Внутрішню частину другої рукавиці в'язати в дзеркальному відображенні.  Зв'язати на петлях з додатковою спиці хусткової в'язкої 8 рядів. Далі почати зменшувати, пров'язуючи по 2 петлі разом в кінці кожного ряду, поки не закінчаться петлі. Набрати 7 п. з протилежного боку в'язання та в'язати 2-у половину пальця.

Обидві половинки рукавиці і пальця з'єднати, обв'язавши гачком ст. б / н. Готовий комплект прикрасити стразами, нашів їх у зазначених місцях на схемах.  Рукавиці і шапочка. В'язаний комплект

За матеріалами yzelkom.ru

В'язання на спицях, накид, накидом, для в'язання, плаття