В'язані пальто

Не обмежуйте себе традиційними кольорами, фасонами та класичними візерунками. Новаторський декор ось, що має відрізняти ваше пальто ручної роботи від його родичів. Дизайнер Вікторія Шепелєва багато працює над створенням в'язаному верхнього одягу.

Її моделі відрізняє сміливе використання деталей і прийомів, не характерних для верхнього одягу: це всілякі рюші, волани, жабо, більш звичні в ошатних блузах і сукнях, ніж в пальто і кардіганом.  Усілякі драпірування кілька видозмінюються в пальто вони стали набагато крупніше, і деколи замінюють комір, манжети або є окантовкою низу.

Пов'язані на спицях, волани та рюші більш м'які, піддатливі, виконані гачком, вони більш жорсткі, що тримають форму, добре обтяжують низ моделі пальто краще прилягає до фігури, полотно не деформується при ходьбі.  На додаток до драпіровок добре використовувати рукави-буф: вони можуть бути стягнуті декілька разів, за типом середньовічних суконь, або бути широкими вгорі з вузькими високими манжетами.

Такі рукави виглядають надзвичайно жіночно і романтично.  Вікторія Шепелєва рекомендує використовувати у верхньому одязі дуже велику фурнітуру: великі гудзики різної форми, пряжки, декоративні пришивні елементи. Єдина вимога краще, якщо фурнітура буде з натуральних матеріалів (дерево, шкіра).

Один з найбільш модних і практичних матеріалів зараз кокосовий горіх, ці гудзики і пряжки дуже міцні і неймовірно легкі, що важливо для трикотажу навіть самі великі гудзики не будуть обважнювати полотно.  Ще одна модна напрямок пальто, облямоване хутром, іліпальто сміхових коміром тренд сезону осінь-зима 2009.

Етоможет бути пухнастий песець, лисиця ілімех подлеопарда, виглядає шикарно ісогреет всамой холодну зиму, що дуже длянас актуально. В'язані пальто накидВікторія Шепелєва і тут рекомендує відійти від канонів і по-новому використовувати хутро: наприклад, пришити хвостики песця у вигляді бахроми по низу виробу. Виглядає неймовірно шикарно!  Багатий декор пальто, популярний на початку 19 століття, знову повертається в моду.

Тепер верхній одяг сміливо можна прикрашати стрічками, квітами, мереживом. Наприклад, традиційне для вечірніх суконь ручної роботи брюггскіх мереживо переселяється на пальто, надаючи моделі вишуканою респектабельності.  Елементами з брюггскіх мережива можна прикрасити поділ або нашити зверху полотна на полички, зробити мереживні манжети або комір варіантів маса і всі вони будуть ефектні.

Ви також можете зробити пальто повністю ажурним але, звичайно, така мереживна модель не для прохолодного осіннього вітру.  Скоріше, це пальто гратиме роль ошатного кардигана.  Тема в'язаного пальто будь то об'ємного і штучно деформованого, або, приталені і гламурного, як ніколи актуальна настала восени.  Багато дизайнерів пропонують відмовитися в його користь від традиційних тренча та шкіряних жакетів.

В'язані пальто надають куди більше шарму, особливо в поєднанні з легкими ситцевими і шовковими вечірніми туалетами.  Більше того, вони володіють одним дуже важливим перевагою перед шкіряними, бавовняними та твідовому предметами верхнього одягу велика в'язка настільки утеплює тіло, що часом не вимагає додаткових аксесуарів навіть при нульовій температурі. . В'язані пальто цього сезону це справжній переворот в світі верхнього одягу.

Відтепер пальто не ховає під собою красу вашого образу, а навпаки є його основою. Максимально довгі пальто з яскравою фактурної пряжі демонструють стиль богемний шик: розкутість, сміливість, загадковість якщо це ваші риси характеру, значить, в'язані пальта просто створені для вас.  Трикотаж, напевно, кращий матеріал для демісезонного одягу.

Він відмінно підходить в якості повсякденного одягу, а часто і як елегантний вихідний варіант.  Альтернативою пальто може бути популярна в осінньо-зимовому сезоні 2008/2009 накидка-пончо або яскрава туніка, ефектна модель вільної в'язки або в'язаний жакет. Головне, щоб було тепло, затишно і обов'язково елегантно.  фото: В'ячеслав Білоус. За матеріалами sheru.ru

ажурний, плаття, накидом, накид, візерунок, спиця