В'язане пальто для маленької модниці

Тенденції дорослої моди впливають на дитячу. І лише встигли дизайнери і знамениті кутюр'є створити в'язані пальто для милих дівчат і елегантних дам, як уже маленькі модниці хизуються щосили в зменшених варіантах.  І це цілком зрозуміло: хто з мам-майстринь не хоче, щоб не тільки  , Але і їх маленькі принцеси виглядали стильно, модно і неповторно.

Варто відзначити, що щоб створити модну штучку, то ж пальто, наприклад, не потрібно неухильно дотримуватися рекомендацій модельєрів, досить уловити їх ідею, і успіх вязаное виріб гарантований.  Так, грайливе рожеве пальтечко для маленької дівчинки цілком замінить зшита на фабриці виріб. Вязаное пальто для маленької модниці гачокВисокоякісна пряжа в поєднанні з оригінальним малюнком зроблять дитину модницею 1 в окрузі.

Для цього знадобиться всього лише 200 г акрилової пряжі меланжевої рожевого кольору і 200 г поліестерової «травички", щоб урізноманітнити виріб. Вісім гудзиків і гачок будуть завершальними елементами в списку всього необхідного. Що ж стосується безпосередньо в'язання пальто, то чергуючи акрилову пряжу (4 ряди) з «травичкою" (2 ряди), отримуємо полотно, оригінальне по своїй текстурі, якому позаздрить будь-яка доросла fashion-woman.

Поряд з використанням різнопланової пряжі, дизайнери дитячої моди люблять створювати і цілі картини на маленькому, здавалося б, пальтечку.  Так, взявши за зразок творіння одного з юних художників, будь то літаюча тарілка або ж весняні проліски, за допомогою програмного забезпечення адаптують його для в'язання на спицях, але найчастіше використовують  на які зараз цілком прийнятні.

У середньому на одне таке виріб йде 250 г ниток основного кольору, по 30 г пряжі різних кольорів тієї ж товщини, що і основна, в залежності від обраного малюнка (приблизно 7 відтінків). Ідея чудова, чи не так?  І втілити її не так вже й складно.

Що ж, провідними дизайнерами не забуті і однотонні вироби, на яких особливо видно «набита" рука майстрині або ж акуратна робота спецобладнання, до якого належать і  . Коси, оранг, різні переплетення з однакового розміру петельками виглядають не менш виграшно у складі дитячого пальто, ніж яскраві малюнки. Те ж саме можна сказати і про жакардових візерунках, які, поряд зі своєю простотою, завжди актуальні і роблять в'язане виріб принаймні комфортним.

Досить 450 г однотонної пряжі, щоб виконати такий шедевр, а чим його доповнити, підкаже знову-таки фантазія.  Підводячи підсумок, можна сказати, що в'язання це величезні можливості, які зроблять гардероб вашої крихітки стильним, модним і різноплановим.  Володимира Линник Я молода мама 2011,  . Всі права захищені.  У разі повного або часткового використання матеріалів сайту активне посилання на джерело обов'язкове. За матеріалами www.yamolodayamama.ru

для в'язання, візерунок, гачок, спиця, в'язання на спицях, в'язання