Пальто вязаное спицями

Вязаное пальто спицями. В'язане пальто спицями з описом зігріє Вас в початкові осінні холоди. Для прикраси в'язаного спицями пальто використовувався бісер. Розмір: 44/46 Вам буде потрібно. : 1400г однотонної і трохи пряжі для вишивки (100% вовни), прямі спиці 7, 8, 10 гудзиків, бісер. В'язане пальто спицями з описом.

Подвійна гумка: контрастною ниткою набрати половину необхідних п. 1-й р.: Робочої ниткою в'язати * 1ліц., 1накід *, повторювати від * до *. 2-й р.: * Провязать накид осіб., Зняти 1п. як ізн., не пров'язуючи, нитка перед роботою *, повторювати від * до *. 3-й і послід, р.: * 1ліц., Зняти 1п. як ізн., нитка перед роботою *, повторювати від * до *, у готовій деталі контрастну нитку розпустити.     Гумка: поперемінно 1ліц., 1ізн.

Лицьова гладь: в осіб. р. осіб, п., в ізн. р. ізн. п. Візерунок з витягнутих петель: 1-й, 2-й, 4-й і 6-й р.: всі осіб. Третя р.: 1ліц., * 1ліц., 1 витягнута п. (провязать 1-ю п. з лівої спиці осіб., Не знімаючи її, помістити нитка перед роботою і обернути навколо великого пальця лівої руки, помістити нитка за роботою , пров'язати ту ж п. осіб. скрученої, 1 накид і протягнути його через 2 щойно пов'язані п. з правої спиці) *, повторювати від * до *, 1ліц. Щільність в'язання: 12п. і 16р .= 1010см.

Спинка: на спиці 7 набрати 59п. і зв'язати 4р. подвійний гумкою і 6р. гумкою. Далі спицями 8 в'язати осіб. гладдю, через 28см від набірна краю збавляти з обох сторін у кожному 12-му р.. Зраза по 1п., Через 60см від набірна краю додати з обох сторін 1раз по 1п.     Через 70см від набірна краю для скосів пройм закрити з обох сторін 1раз по 2п. і потім збавляти в кожному 2-му р.. 15раз по 1п.

Через 88см від набірного краю закрити решту 21 п. Права поличка: на спиці 7 набрати 38п. і зв'язати 4р. подвійний гумкою, потім 6р. гумкою, пров'язуючи першого Зп. подвійний гумкою. Перейти на спиці 8 і в'язати Зп. подвійний гумкою, 7п. гумкою і 28П. осіб. гладдю.     Через 28см від набірна краю збавляти зліва в кожному 12-му р.. Зраза по 1п., Через 60см від набірна краю додати ліворуч 1раз по 1п.

Через 70см від набірна краю для скосу пройми закрити зліва 1раз по 2п. і потім зменшувати зліва в кожному 2-му р.. 15раз по 1п. Через 82см від набірна краю для вирізу горловини відклав першу 10п. і потім зменшувати справа в кожному 2-му р.. 5раз по 1п. Через 88см від набірного краю закрити залишилися 6П. При цьому виконати 6 отворів для гудзиків (2п. разом осіб., 1накід) після перших 5п., Перше на висоті 6 см від нижньої гумки, інші з інтервалом 13П.

Ліва поличка: в'язати симетрично, без отворів для гудзиків.     Рукав: на спиці 7 набрати Зоп. і 4р. подвійний гумкою і 8р. гумкою. Перейти на спиці 8 і в'язати осіб. гладдю, через 16см від набірна краю додавати з обох сторін у кожному 12-му р.. 5раз по 1п. Через 52см від набірна краю для оката рукава закрити з обох сторін 1раз по 2п. і потім збавляти в кожному 2-му р.. 15раз по 1п.

Через 70см від набірного краю закрити залишилися 6П. Збирання і обробка: виконати плечові шви, вшити рукава, виконати шви рукавів і бічні шви. Для коміра на спиці 7 набрати по горловині 77п. і в'язати слід. чином: Зп. подвійний гумкою, 7п. гумкою, 57п. візерунком з витягнутих п., 7п. гумкою і Зп. подвійний гумкою.

Через 7см зв'язати 4р. Пальто вязаное спицями схемаподвійний гумкою і закрити всі п. При цьому на рівні 1-го і останнього р. візерунка з витягнутих петель виконати по 1 отвори для п., розташувавши їх над попередніми. Для хлястика на спиці 7 набрати 13П. і зв'язати 4р. подвійний гумкою; перейти на спиці 8 і в'язати гумкою, пров'язуючи перші і останні 2п. осіб. гладдю. Через Зсм і через 52см виконати в середині р. по 1 отвору для гудзиків (2п. разом, 1накід).

Через 55см перейти на спиці 7, зв'язати 2р. подвійний гумкою і закрити всі п.     Пришити 8 гудзиків до лівої поличці і 2 гудзики до бічних швах на відстані 4см від початку скосів пройм, пристебнути хлястик. Виконати на поличках вишивку за схемою. В'язане пальто спицями з описом. Журнал Вяжем самі.

накидом, візерунок, схема, накид, в'язати гумкою, спиця