Туніське в'язання

При туніському в'язанні виходить дуже міцне і довговічне трикотажне полотно. Туніське в'язання накидДля туніського в'язання потрібно спеціальний довгий гачок, який при в'язанні тримають, як спицю. При такому в'язанні роботу повертати не потрібно. Зв'язати ланцюжок з повітряних петель.

Особовий ряд: зв'язати 1 повітряну петлю підйому, ввести гачок у повітряну петлю набірної ланцюжка, витягнути нитку і залишити петлю на гачку. Далі в'язати так само, при цьому всі петлі залишаються на гачку. Виворітний ряд: виконати накид і провязать їм першу петлю, знову зробити накид і пров'язати їм дві наступні петлі. Далі в'язати так само до тих пір, поки на гачку не залишиться одна петля.

Для наступного лицьового ряду потрібно набирати петлі, як у першому особовому ряду. При вив'язування петель гачок потрібно вводити в Вертикальну частина петлі в напрямку справа наліво, витягати нитку і переходити до наступного петлі. Наступний виворітний ряд в'язати, як описано вище. При туніському в'язанні петлі необхідно закривати.

Кромка буде акуратною, якщо виконати ряд сполучних стовпчиків або стовпчиків без накиду. На початку або кінці ряду в особовому ряду потрібно одночасно ввести гачок у вертикальні частини двох петель і витягнути з них одну петлю. Якщо з краю роботи необхідно зменшити більше петель, то поверх них потрібно зв'язати сполучні стовпчики.

Туніське в'язання в'язання на спицяхУ тому місці, де необхідно виконати убавленіе, в особовому ряду потрібно одночасно ввести гачок у вертикальні частини двох пе \ тель і витягнути з них одну петлю. Для цього в кінці виворітного ряду потрібно зв'язати стільки повітр \ них петель, скільки необхідно додати петель. Потім зв'язати 1 повітряну петлю підйому і в наступному особовому ряду з прибав \ лених повітряних петель вив'язувати петлі, як звичайно.

Для цього в кінці лицьового ряду потрібно зробити необхідне число накидов, як при в'язанні на спицях. У наступному виворітного ряду провязивать їх, як звичайно. У тому місці, де потрібно зробити додаток, ввести гачок у гори \ зонтальной частина між двома вертикальними стінками петель і витягнути нову петлю. Для цього над петлями, де має знаходитися отвір, в особі \ вом ряду потрібно зробити відповідне число накидов.

У наступному виворітного ряду провязивать їх, як звичайно. За матеріалами vse-sama.ru

накид, в'язання на спицях, гачок, накидом, петля