Туніське в'язання техніка

Туніське в'язання техніка в'язанняТехніка туніського в'язання зовсім не складна. Довгим гачком, так само як і коротким, можна вив'язувати різні малюнки. Розглянемо один з варіантів (це малюнок пояса). Т.к. полотно буде вузьким, то достатньо буде і простого гачка для в'язання.

Для тренування виберіть світлі нитки, щоб добре було видно всі петлі. Необхідно набрати 16 возд.петель. Тепер необхідно набрати петлі першого ряду - нитка простягається через петлю ланцюжка і залишається на гачку, потім гачок протягується в наступну петлю ланцюжка, нитка захопити і витягнути - і також залишити на гачку. І так всі інші. На гачку має отримати 16 петельок.

Тепер в'яжемо зліва направо зворотний ряд (адже в туніському в'язанні ряд малюнка виходить з 2 етапів - пров'язування прямого і зворотного рядів). 3) протягнути нитку через петлю на гачку і наступні 4 петлі - разом вийде ракушечка-5 разом провязаних петельок. 4) знову ланцюжок з 3 возд.петель 5) тож провязать всього 3 ракушечкі, далі ланцюжок з 2 возд.петель і провязать разом решту 2 петлі на гачку.

Туніське в'язання техніка гачокДля пров'язування наступного ряду необхідно набрати петлі на гачок. Витягати петлі необхідно з кожної петлі повітряних ланцюжків і петельок над черепашками. На малюнку вище пронумеровані всі необхідні петельки. Разом маємо отримати на гачку 16 петель.

2 петлі разом; ланцюжок з 3х возд.п.; черепашка з петлі з гачка +4 петлі ряду; ланцюжок з 3 возд.п.; черепашка; ланцюжок 3 в.п.; черепашка; ланцюжок з 2 пов. п.; 2 петлі разом. За матеріалами forum.nanya.ru

Схожі записи:
  1. схеми в'язання, в'язання гачком
  2. сукню

гачок, для в'язання, петля, в'язання