В'язання гачком відмінний спосіб згаяти час

Мені дуже подобається філейне в'язання гачком, так як воно поєднує в собі вишукану простоту з можливістю створювати справжні шедеври своїми руками. До цієї техніки я долучилася вже досить давно, але як і раніше вона залишає мені відмінне поле для творчості handmade.  У багатьох сучасних журналах по рукоділлю можна зустріти схеми філейної в'язання я зазвичай запозичую візерунки з таких видань як «Anna" (старі випуски), «Лена-Рукоділля".

Дуже подобається журнал з в'язання гачком «FiletHakeln", в якому зібрано безліч оригінальних схем в техніці філейної в'язання, в тому числі візерунків серветок, гардин, покривал.  Кілька моделей, у тому числі і серветку, яку Ви бачите над верхнім меню сайту, я зв'язала завдяки «FiletHakeln".   Першу річ, яку я зв'язала в техніці філейної в'язання, була завіска, на якій зображена пара лебедів.

В'язати було порівняно легко, адже візерунок комбінується із стовпчиків з одним накидом і провідних петель. Дуже важливо в цьому виді в'язання гачком точно дотримуватися схеми, якщо у Вас це вийде, то на полотні, пов'язаному гачком, будуть оживати лебеді, розпускатися прекрасні квіти, запалюватися різдвяні зірки. Весь світ можна зобразити, слідуючи вишуканою техніці філейної в'язання. У тому числі і створити відмінні доріжки на стіл.

До Різдва цього року я зв'язала одну таку червоного кольору (її Ви бачите на фото). Роботу виконала приблизно за три тижні, і це не склало особливих труднощів.  До того ж, у мене ще є і така ж доріжка, тільки білого кольору, яку зв'язала до одного зі свят минулих років.  З моєї практики можу зробити висновок про те, що в'язання гачком філейне відмінний спосіб згаяти час довгими зимовими вечорами. За матеріалами art-in-heart.ru

накидом, в'язання гачком, накид, філейне в'язання, в'язання гачком, схема