В'язання спицями найпопулярніший вид рукоділля

В'язання спицями. В'язання на спицях  В'язання спицями - давній, але як і раніше найпопулярніший вид рукоділля. Пройшовши через століття, воно дійшло до наших днів і стало в ряд улюблених занять жінок.  З кожним роком стає востребование і більші.  Це не дивно. В'язані вироби універсальні і унікальні. В'язання спицями різноманітне, цікаво і доступно кожному.

Безліч речей, необхідних у повсякденному житті, можна виготовити своїми руками, при цьому отримати чимале задоволення.  Клубок ниток із спицями таять в собі необмежені можливості.  Для в'язання спицями немає непридатних ниток або нудних схем - просто потрібно знайти відповідність один одному.

Захоплююче заняття - підбір матеріалу: ниток, кольору, візерунка, фасону, ну і, звичайно ж, створення самого виробу, принесе вам чимало радості і задоволення. Іноді здається, що поступово потрапляєш під вплив обворажівающего чарівництва пари в'язальних спиць і горезвісного клубочка пряжі!  Знайти чоловіка, який в'яже, досить складно, а серед жінок, рукоділля користується великою популярністю і любов'ю.

Сумніваюся, що ви знайдете жінку, яка в своєму житті не зв'язала хоча б одну річ.  Жінка, що займається рукоділлям, в усі часи уособлювала жіночність, домашнє тепло і затишок. Пов'язана річ, в яку вклали ніжність, турботу, любов, зігріє і тіло, і душу.  Не дарма говорять, що речі, пов'язані своїми руками, мають якусь особливу енергетику.

Вони неповторні і не йдуть ні в яке порівняння з фабричними виробами.  Якщо ви любите фантазувати і майструвати, якщо вам набридло жити в оточенні стандартів і ви хочете створити щось оригінальне і неповторне - почніть щось в'язати, використовуючи спиці. Скільки гарних і корисних речей можна виготовити.  Як і всяка творчість,  в'язання на спицях не може стояти на місці.

Останні роки мода пропонує нетрадиційні форми в'язаних виробів зі вставками зі шкіри або тканини, оброблені пір'ям або хутряними стрічками, з вишивкою з шовку або дрібними блискітками. На нашому сайті ви знайдете ефектні моделі, схеми в'язання, зручні і стильні, для повсякденного життя і святкових днів, спортивні та жіночні, для дітей і чоловіків. Але об'єднує їх одне - вишукані лінії діагональних візерунків. Сподіваємося, що різноманітність можливостей надихне вас на створення нової красивого одягу. За матеріалами knit-in-fashion.ru

схема, в'язання спицями, схеми в'язання, плетіння на спицях, для в'язання, візерунок