В'язання на замовлення

В'язання на замовлення Якщо ви молода мама, яка прагне знайти додатковий дохід, то найкраще шукати таке джерело доходу серед ваших захоплень та інтересів. Адже ні для кого не є секретом той факт, що ідеальною є робота, виконання якої приносить задоволення!

Я, ​​наприклад, приблизно з п'ятнадцяти років пристрасно захоплююсь в'язанням. Спочатку я в'язала тільки гачком, і то в основному різноманітні дрібниці на зразок мереживних серветочок і комірців всіх форм і розмірів. Але якось раз у мене вистачило терпіння і бажання на те, щоб вив'язати першу по-справжньому відмінну річ, якою став невеликий річний топік.

Захоплення всіх родичів і знайомих зробили свою справу, і я продовжила свій шлях як творця в'язаних виробів. В'язання на замовлення Слід визнати, що я ніколи не думала про такий вид заробітку, як в'язання на замовлення. Це було моїм хобі, яке до того ж дозволяло оновлювати свій гардероб і чудово виглядати при самих мінімальних затратах.

З часом я навчилася в'язати і спицями, значно розширивши свій асортимент візерунків і прийомів в'язальної техніки. У моїй шафі оселилися дивовижні кофтинки і светри, в'язані міні-сукні і навіть два стильних кардигана.     Але про те, щоб зробити своє улюблене заняття джерелом доходу, я задумалася тільки після народження дитини. Не те щоб грошей в сім'ї не вистачало: адже чоловік непогано заробляв, і цілком міг утримувати сім'ю.

Однак я не звикла до відсутності власного заробітку, тому почала шукати альтернативні варіанти. І одним з них стало саме в'язання на замовлення. В'язання на замовлення Почала я, зрозуміло, з оголошень. Близько десяти розмістила в Інтернеті, на різних сайтах. Ще приблизно п'ять дала в різні газети: адже не у всіх, зрештою, і є отой Інтернет! А також розповіла своїм знайомим, про те, що вирішила зайнятися в'язанням на замовлення.

Гачки і спиці всіх розмірів у мене були давно, викрійки та журнали з моделями теж були в наявності.     Не вистачало тільки клієнтів. Але й вони з часом з'явилися! Спочатку зателефонувала молода дівчина, яка «сама не знала, чого хотіла, але щоб такого більше ні в кого не було".

Я запросила її до себе додому і показала деякі з власних готових моделей. Їй особливо сподобалися дві ажурні кофтинки, і вона замовила щось схоже на них, але в іншому кольорі. Ми обговорили ціну роботи, і я пояснила клієнтці, яку пряжу бажано купувати для такого виробу.     Через три дні вона принесла матеріал, і я приступила до роботи.

В'язання на замовлення Тут потрібно неодмінно згадати про дуже важливий перевазі, і зокрема в'язання на дому. Ви можете займатися цим саме тоді, коли вам зручно: наприклад, коли малюк засне або хтось з родичів буде з ним грати. Ви можете вибирати час і темп роботи, щоб не втомлюватися занадто сильно, і щоб мати можливість самій відпочити. Тоді все буде виходити просто чудово!

В'язання на замовлення Отже, за два тижні моя перша клієнтка повернулася за своєю кофтиною. В'язання на замовлення в'язанняВона була в повному захваті! Ця дівчина згодом стала моєю улюбленою замовницею. Притому, що наші смаки у моді збігалися, вона завжди давала мені повну свободу дій, довіряючи моєму баченню майбутньої речі.     Однак потрібно визнати, що далеко не всі клієнти настільки лояльні та непроблемні.

І цей постулат підтвердило другий клієнтка, що з'явилася через тиждень після виконання першого замовлення. Незважаючи на те, що я строго виконувала всі її вимоги щодо майбутнього светри, їй не до кінця сподобалося, як він сидів на її фігурі. Я надзвичайно сприйнятлива до критики, і, хоча в цілому клієнтці сподобалася виготовлена ​​мною річ, я все одно дуже переживала з цього приводу, так як вона пішла не зовсім задоволеною своїм виглядом.

В'язання на замовлення З цього приводу я пораджу вам завжди пояснювати своїм потенційним замовникам, як буде виглядати та чи інша річ. Деякі клієнтки схильні вибирати фасони, які їм зовсім не підходять. Так, наприклад, досить повна жінка може попросити вас пов'язати обтягуючий ажурну кофту з пряжі з перламутровим ефектом. Не соромтеся поправляти їх і радити їм більш підходящі варіанти!

Адже в кінцевому підсумку, задоволена замовниця неодмінно повернеться до вас за новою річчю! У міру того, як у мене з'являлися нові замовлення, я вчилася в'язати все впевненіше і впевненіше.

А ще в мене з'явилося кілька постійних покупців. В'язання на замовлення Ще один практичний рада: з усіх видів пряжі, що потрапляють у ваші руки, в'яжіть маленькі зразки простий в'язкою або ж різними візерунками, розміром приблизно десять на десять сантиметрів або трохи більше. Зробіть з таких зразків невеликий каталог і вам буде значно легше пояснювати замовниця, як буде виглядати та чи інша пряжа у вигляді готової речі.

До того ж, наочні зразки завжди викликають більше довіри у потенційних покупців. Зараз пройшло вже більше двох років з тих пір, як я освоїла в'язання на замовлення. Мені дуже подобається такий спосіб залучення доходу.     Іноді мені доводиться попереджати клієнтів про довгострокове виконанні замовлень, тому що часу на все деколи не вистачає, а пропозицій буває дійсно багато.

Особливо часто це проявляється на початку кожного сезону, коли практично всі жінки прагнуть оновити та поповнити свій гардероб. В'язання на замовлення Не потрібно боятися роботи з новими матеріалами і візерунками. Якщо ваш досвід підказує вам, що щось схоже ви вже робили, то ви напевно впораєтеся і цього разу. Тим більше що в'язання надзвичайно вигідно тим, що ви завжди можете розпустити невдалий елемент виробу, щоб зв'язати його заново!

А заодно і попрактікуетесь у виконанні нових прийомів. Так що удачі вам на новому поприщі! За матеріалами otlichnica.com

Схожі записи:
  1. шапка

ажурний, плаття, спиця, візерунок, в'язання